Adevărul despre Survivor România 2023! Ce ascund concurenții: „Dacă lumea de acasă nu o vede, o zic eu”

Survivor România 2023 este plin de secrete sau cel puțin, așa ar afirma frumoasa Carmen Grebenișan care se declară revoltată de faptul că ceilalți din competiție afirmă că nu există tensiuni între ei!

Carmen Grebenișan dezvăluie că sunt tenisiuni mari în competiție
Carmen Grebenișan dezvăluie că sunt tenisiuni mari în competiție

Concursul se apropie de final cu pași repezi, iar conflictele sunt evident, tot mai mari. 
Cu toate acestea, majoritatea concurenților ar încerca să ascundă faptul că nu există tensiuni în competiție, iar pentru asta Grebenișan se arată extrem de revoltată. Aceasta a dezvăluit totul telespectatorilor fără nicio reținere, afirmând că tensiunea a atins deja cote maxime și că nu poate fi ascunsă, oricât s-ar încerca asta.

„Eu așa ceva acasă nu pățesc. Să stau în aceeași casă cu un om și să nu vorbesc deja de câteva zile… Eu nu zic că eu îmi fac treaba… Dar mai deschid câte un subiect, chit că nu e legat de joc, de mâncărurile de acasă… S

e continuă un pic discuția pe tema asta și după aia se oprește. Oamenii ăștia nu știu cum stau în tensiunile astea și după aia le bagă sub preș. Eu nu înțeleg cum poți să zici că nu există nicio tensiune, pentru că o văd. Dacă lumea de acasă nu o vede, o zic eu: este, este o mega-tensiune! N-ai cum să nu o vezi!”, a declarat Carmen Grebenișan în ediția Survivor Români din 1 mai, la PRO TV.

Între Andrei Krișan și Robert Moscalu sunt certuri mari
Între Andrei Krișan și Robert Moscalu sunt certuri mari

Totul a început după ce Andrei Krișan a fost scos în față la eliminarea de miercuri, 26 aprilie 2023. Astfel concurenții încearcă să pună totul doar pe umerii lui Robert Moscalu. 

Andrei Kirșan și Robert Moscalu, tensiuni mari

Carmen Grebenișan consideră că toți războinicii au vrut să scape de Krișan, însă nu și-au asumat, iar odată cu salvarea lui, aceștia încearcă să schimbe strategia. În același timp, Robert a spus clar și răspicat motivul pentru care l-a votat pe Krișan, afirmând că încă de la începutul competiției Robert a avut o antipatie față de colegul său. 

Nu a fost votat pentru că e foarte puternic. S-au adunat prea multe. S-au adunat multe răutăți, neasumări. De la început. Cu Krișan am ceva de la început. El e inexistent în acest concurs”, a spus Robert la testimoniale. Mai mult, acesta s-a arătat revoltat de faptul că Andrei l-ar fi luat la mișto vorbindu-i în engleză și în maghiară.

Survivor Romania Taino Joc Comunicare JPG

Pentru a se apăra Andrei Krișan a replicat: „Și tu, că mă faci în fel și chip, e în regulă. Și mă și nominalizezi pentru că-s trădător, și asta e ok. Deci astea sunt chestii normale. Eu, pentru că ți-am zis let s go în română și în ungurește… E răutate”.

Carmen Grebenișan îi ia apărarea lui Andrei și consideră că Robert se victimizează, aceasta spunând că de-a lungul timpului lui Robert i s-au spus lucrurile mai grele și nu a reacționat așa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net