Cine este favorit să câștige Survivor România. Pe ce dată va avea loc marea finală

#Survivor România
Ultima actualizare:

Întreaga țară privește cu sufletul la gură emisiunea Survivor România, iar deși ediția din acest an mai are încă 8 persoane care luptă pentru marele premiu, din ce în ce mai mulți români încep să se întrebe când va avea loc, mai exact, marea finală! Ei bine, toții fanii „Survivor” pot răsufla ușurați, deoarece data finalei a apărut deja în presă!

Survivor România s-ar putea încheia în această lună / foto: PRO TV
Survivor România s-ar putea încheia în această lună / foto: PRO TV

Pe ce dată va avea loc finala Survivor România

Survivor România este printre cele mai populare show-uri din acest moment, pe ecranele din casele românilor. Deja de câțiva ani de zile emisiunea ține cu sufletul la gură publicul din țara noastră, iar anul situația nu este deloc diferită! Doar 8 persoane au mai rămas în luptă pentru marele premiu, iar „războinicii” sunt cotați cu cele mai multe șanse de a da României câștigătorul din acest an. În acest moment, cei 8 concurenți care încă pot ajunge în finală sunt Robert Moscalu, Dan Ursa, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag, iar încheind lista participanților este nimeni alta decât Carmen Grebenișan.

Ei bine, dacă vă întrebați când veți putea vedea una dintre aceste 8 persoane ridicând marele premiu, informațiile oferite de către fanatik.ro pot să vă ofere răspunsul! Conform acestora, nu ne-ar mai desparte mult timp până la data marii finale! Ediția din acest an a Survivor România ar fi programată să se încheie pe 24 mai! Așa că eliberați-vă programul pentru ziua de miercuri, 24 mai, pentru că favoriții voștri vor ajunge la capătul emisiunii, iar unul dintre ei va intra în istorie pentru victoria sa!

Cine este favorit să câștige Survivor România

Potrivit sursei, în finală ar fi așteptați să ajungă 4 concurenți, excluzând vreo posibilă accidentare care ar scoate din concurs mai mulți oameni decât este preconizat. Românii vor putea aclama câștigătorul de la „Survivor” pe data de 24 mai, iar în acest moment, pentru cei tentați să pună un mic pariu pe numele învingătorului, trebuie să aflați că Dan Ursa are șansele cele mai bune pentru a câștiga finala, conform caselor de pariuri.

Pentru unii concurenți, „Survivor România” nu înseamnă doar o cursă pentru un premiu financiar, sau o șansă de a-și testa capacitățile fizice, ci și o mare oportunitate în carieră. Pentru concurenți precum Alex Delea și Zanni, s-au deschis multe oportunități, după apariția lor la emisiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net