Lacrimi și frustrare la Survivor România! Eliminarea la care nimeni nu se aștepta: „Să-mi taie craca gratuit”

Lacrimi la Survivor România! După o săptămână plină de tensiuni și concursuri care mai de care mai grele, concurenții din Dominicană și-au aflat soarta. Bianca Patrichi a fost nominalizarea colectivă a tribului Taino, iar Andrei Krișan a fost nominalizat spre eliminare de Robert Moscalu, purtătorul de colan de imunitate. 

Eliminarea de miercuri seară de la Survivor România
Eliminarea de miercuri seară de la Survivor România

Bianca Patrichi părăsește Survivor România

Cu frustrări acumulate, cu dorința de a mai rămâne în competiție, Bianca Patrichi părăsește, miercuri seară, concursul Survivor România. În urma voturilor întocmite de public, a primit cel mai mic număr de sms-uri de la cei de acasă, astfel că aventura din Dominicană a luat sfârșit pentru ea. Viperele Vesele au dezvăluit, la fel ca în cazul lui Alin Chirilă, că Bianca Patrichi este cea care pleacă din competiția din Dominicană.

Bianca Patrichi a avut un parcurs plin cu de toate: suișuri, coborâșuri, zâmbete, lacrimi, frustrări, bucurii, așa cum este normal într-un concurs.  

Bianca Patrichi a fost nominalizarea colectivă

Imediat după jocul de imunitate disputat de tribul Taino luni seară, Bianca Patrichi a fost nominalizată spre eliminare, primind cele mai multe voturi la nivel colectiv. 

„Bianca, nominalizarea de grup. Însă, pentru a continua cu nominalizările, ne mutăm la Robert, purtător de colan de imunitate, care va trebui să-și exprime și votul individual”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Votul tribului Taino nu a luat-o deloc prin surprindere pe Bianca Patrichi. Ea, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă sunt singurele persoane rămase din fosta echipă a Faimoșilor, așa că toate se simt în pericol de nominalizare/eliminare, fiind în minoritate. 

„Unii să ajungă doar pe jocuri din astea strategice, și alții, care sunt corecți, să plece acasă. Care poate au mai multe șanse, ca oameni fiind, social și sportiv… 

Bianca Patrichi la Survivor România / Sursă foto: Captură Pro TV
Bianca Patrichi la Survivor România / Sursă foto: Captură Pro TV

Bianca Patrichi a răbufnit la adresa foștilor Războinici

Dacă tu erai în locul meu, cred că aveai același punct de vedere. Și faptul că ai venit la mine la bancă să-mi spui că nu merită nicio lacrimă, nu ai făcut decât să confirmi că eu voi fi următoarea la nominalizare.

Eu nu am nevoie de gesturi de la absolut nimeni care nu crede în gesturile pe care le face. Aș vrea din tot sufletul, dacă nu credeți în felicitările pe care mi le-ați dat pe traseu, să n-o mai faceți. Vă rog eu din tot sufletul! 

Am fost un vot strategic pentru grup, pentru voi? Te duci în fața publicului și zici: ‘E alta la rând’. Mi se pare că este lipsă de respect, pentru public și pentru mine. Aș fi vrut să spui un motiv. Acum, dimineață, au dat-o că era strategic. Sunt atât de evazivi încât mă obosesc. 

Nu știu dacă săptămâna asta e neapărat ultima sau penultima a mea aici. Dar, na…Îmi vine să plâng. Pentru că nu mi se pare corect. Pentru că am dat tot ce am avut mai bun să evoluez. Și să vină niște oameni pentru că așa li se pare lor că e în interesul lor…să-mi taie craca gratuit”, a spus Bianca Patrichi, după ce a văzut că este în pericol de eliminare. 

Andrei Krișan a fost nominalizat de Robert Moscalu

Judecat pentru faptul că „i-a trădat” pe foștii Războinici și s-a apropiat de fostele Faimoase, Andrei Krișan a fost nominalizat spre eliminare de Robert Moscalu, cel care i-a și adresat jigniri și cuvinte dure în Dominicană. 

„Am observat că nu mai este loial nici strategiei, dar nici principiilor. A susținut cu ajutor de pe bancă, să zic așa, în condițiile în care știa că aduce un plus celorlalți. Din momentul acela, am considerat nu că s-a convertit, dar că nu mai este fost Războinic – pentru mine.

S-a bucurat foarte mult, vizual, la punctul Biancăi, în condițiile în care strategia noastră era oarecum demontată dacă lua Bianca colanul. Și el a susținut acea strategie, deci nu a fost loial strategiilor și principiilor noastre. Nu am zis să fie loial oamenilor. Votul meu va fi Andrei Crișan”, a spus Robert, la consiliul de nominalizare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net