DOC de la Survivor, declarație de dragoste pentru soția lui Dragoș Bucur! Ce a zis despre Dana Nălbaru: „O frumusețe foarte...”

Fostul concurent de la Survivor, DOC, a ales să înfrunte provocarea sosurilor iuți de la PRO TV, iar rapperul nu s-a temut să spună adevărul chiar de la prima întrebare! Acesta a recunoscut în fața camerelor de filmat că a avut o pasiune în tinerețe pentru Dana Nălbaru, la acea vreme membră a trupei HI-Q.

DOC a vorbit despre pasiunea sa pentru Dana Nălbaru / foto: PRO TV
DOC a vorbit despre pasiunea sa pentru Dana Nălbaru / foto: PRO TV

DOC, în vârstă de doar 42 de ani, a părăsit cu o lună în urmă emisiunea Survivor România, iar acum artistul a hotărât să revină pe ecrane! Așa că nu s-a temut să răspundă provocării sosurilor iuți de la PRO TV, alături de prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruță. Iar în urma acestei provocări, tot publicul din țara noastră a aflat că DOC a avut o pasiune în tinerețe pentru Dana Nălbaru, în vremea când aceasta era în formația HI-Q, potrivit cancan.ro.

Când a venit vremea să aleagă între sosul iute, sau răspunsul la o întrebare, DOC nu s-a dat în lături deloc, spunând „suntem băieți mari. Nu mâncăm iute din prima!” Iar primul lucru pe care l-a întrebat Cătălin Măruță a fost numele unei vedete din țara noastră de care DOC a fost îndrăgostit în secret. Artistul a precizat că asta s-a întâmplat cu ani în urmă, când nici el, nici Dana Nălbaru nu erau încă căsătoriți, iar aceasta era în trupa HI-Q.

„Eau câteva femei frumoase la televizor. Ea era una dintre ele.”

Vorbind puțin mai mult despre acest subiect, DOC a spus că în acea vreme, la televizor „erau câteva femei frumoase la televizor. Ea era una dintre ele.” Artistul a vorbit cu drag despre cântăreață, declarând că „avea și are și acum o frumusețe foarte naturală”, naturalețe pe care rapperul o apreciază la fiecare persoană. DOC a părăsit recent emisiunea „Survivor România”, unde se număra printre favoriții publicului, iar eliminarea lui a fost o surpriză pentru multă lume.

În ce o privește pe Dana Nălbaru, astăzi în vârstă de 46 de ani, aceasta nu mai este de mult timp în lumina reflectoarelor, dispărând din viața mondenă de mai bine de zece ani. În anul 2005, fosta cântăreață s-a măritat cu Dragoș Bucur, iar cei doi au 3 copii împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net