Cum a slăbit Ionuț Iftimoaie în emisiunea „Survivor”? Ce „dietă specială” țin vedetele din competiție

„Survivor România” este unul dintre show-urile care înregistrează cele mai bune cifre de audiență de la noi din țară, iar telespectatorii sunt foarte curioși să afle cât mai multe detalii atât despre emisiune, cât și despre concurenții implicați în cadrul reality show-ului.

 „Survivor”, unul dintre cele mai dure show-uri din România
„Survivor”, unul dintre cele mai dure show-uri din România

Foarte mulți telespectatori au fost curioși să afle ce mănâncă Războinicii și Faimoșii de la „Survivor România”. Dacă v-ați fi așteptat ca aceștia să fie răsfățați de echipa de producție cu fel și fel de preparate, în momentul în care nu se află în timpul probelor, ei bine, vă înșelați! Pe lângă nucă de cocos și orez, concurenții din cele două echipe consumă exclusiv alimentele pe care le câștigă în timpul probelor.

„Ați fost curioși dacă: „În afara orelor de filmare, concurenții mai mănâncă și altceva pe lângă cocos?”. Nu există în afara orelor de filmare. Ei sunt monitorizați 24h/24h. Pe lângă cocos ei mănâncă doar alimentele câștigate la jocuri”, a precizat echipa de producție al show-ului de la PRO TV

Cum slăbesc toate vedetele care participa la Survivor? Ce „dietă minune” urmează Războinicii și Faimoșii

După ce au fost eliminați din emisiune, foarte mulți concurenți s-au întors în România cu câteva kilograme în minus. Lipsa hranei, dar și condițiile în care trăiesc, sunt factori care duc la pierderea de kilograme în rândul concurenților. Este și cazul lui Ionuț Iftimoaie, ultimul concurent eliminat de la „Survivor”.

Fostul luptător a ajuns de nerecunoscut după mai bine de 3 luni pe care le-a petrecut în Republica Dominicană! Potrivit declarațiilor făcute de acesta, se pare că ar fi slăbit nu mai puțin de 10 kilograme.

În urmă cu câteva ediții, atunci când a avut loc unificarea triburilor, Faimoșii și Războinicii au putut afla câte kilograme au „topit” de la momentul în care au intrat în competiție. Se pare că, concurenții care au slăbit cele mai multe kilograme au fost Kamara și Robert.

În momentul în care a venit în Republica Dominicană, Kamara avea 80 de kilograme. În clipa în care artistul s-a pus pe cântar, acesta i-a indicat o greutate de 72 de kilograme. În urma unui simplu calcul matematic, rezultă faptul că, Kamara, a slăbit 8 kilograme.

Cât despre Robert Moscalu, acesta avea 72 de kilograme atunci când s-a pus pe cântar, cu 14 kilograme în minus față de greutatea pe care o avea inițial.

Orezul și nuca de cocos, principalele alimente consumate de concurenții de la „Survivor”

În cazul în care nu câștigă probele de recompense, concurenții pot mânca doar nuci de cocos și orez. Consumate în exces, acestea pot dăuna sănătății.

În primul rând, nuca de cocos este bogată în grăsimi saturate, ceea ce înseamnă că un consum excesiv poate duce la creșterea nivelului de colesterol în sânge și la creșterea riscului de afecțiuni cardiovasculare.

De asemenea, nuca de cocos este bogată în fibre, iar consumul excesiv poate duce la diaree și disconfort abdominal.

În plus, nuca de cocos conține o cantitate semnificativă de calorii, deci consumul excesiv poate duce la creșterea în greutate.

Pe de altă parte, orezul alb are un indice glicemic mare, ceea ce înseamnă că poate duce la creșterea nivelului de zahăr din sânge și poate afecta controlul glicemic, mai ales în cazul persoanelor cu diabet zaharat. În același timp, orezul alb nu este foarte bogat în nutrienți esențiali, astfel încât consumul excesiv poate duce la deficiențe nutriționale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net