Survivor marți, 18 aprilie. ȘOC la nominalizare! Un nume neașteptat este propus spre eliminare: „Om fără principii”

Ultima actualizare:

Se încing din nou spiritele la Survivor! Un nume neașteptat este propus, marți seară, spre eliminare. Tribul Taino șochează România cu decizia de nominalizare a acestui concurent, considerat a fi cel mai puternic din Dominicană!

Alin Chirilă este propus spre eliminare
Alin Chirilă este propus spre eliminare

Robert Moscalu primește colanul de imunitate

După un joc dur și un traseu cu tot felul de obstacole, dar și o probă de final care solicită mintea la cote maxime, Robert Moscalu reușește să-l învingă pe Alin Chirilă, cel care și-a adjudecat, de-a lungul timpului, numeroase colane de imunitate personală. 

Bucuros că în sfârșit poate răzbuna faptele fostului component al tribului Războinicilor, Robert Moscalu nu mai stă pe gânduri și-l nominalizează pe Alin Chirilă, cel despre care toți spun că i-a trădat și i-a mințit, dar și că s-a folosit de ei în jocurile din Dominicană. 

Pe de altă parte, marți seară, nominalizarea colectivă a tribului Taino este Carmen Grebenișan, și ea în pericol de eliminare. 

„Am promis că nu o să fiu chiar tăios, am doar puține argumente. Falsitate, caracter întunecat, să zic așa...neasumare, denigrarea unor persoane și călcarea pe cadavre... Mă opresc aici și cred că cele mai solide argumente sunt faptele persoanei pe care o să-o nominalizez. Această persoană este Alin Chirilă și vreau să mai subliniez încă o chestie. Alin Chirilă nu este o victimă. După ce s-a pus colanul la gâtul meu, a încercat să pozeze în victimă. Oamenii care au stat pe lângă el au fost victime, chiar și eu, la un moment dat. Sper să vadă cei de acasă diferența dintre un om sincer, cu coloană vertebrală, asumat, mă refer la Carmen și un om neasumat”, a spus Robert Moscalu, în momentul în care l-a nominalizat, spre eliminare, pe Alin Chirilă. 

Alin Chirilă la Survivor România
Alin Chirilă la Survivor România

Alin Chirilă: „Sunt un caracter mai dur”

Pe de altă parte, în emisiunea de marți, Alin Chirilă susține că a învățat multe lucruri din experiența Survivor, însă că nu este nicidecum așa cum l-a descris Robert Moscalu. În Tribul Taino se iscă un scandal-monstru, iar foștii Războinici sar, rând pe rând, la gâtul lui Chirilă. 

„Am venit să cunosc povești noi, să învăț de la caractere diferite, chiar dacă sunt un caracter mai dur și mai diferit de ceilalți și consider că am reușit să fac asta. Nu consider că este cea mai tare și dură experiență de viață pe care am trăit-o până acum, pentru că am trăit altele, care m-au marcat mai mult. Survivor, pentru mine, este o experiență uimitoare. Am ajuns să descopăr adevăruri pe care nu le-aș fi descoperit, dacă nu veneam aici. O să las la decizia publicului”, a spus și Alin Chirilă. 

„Când ești lapte și miere și apoi faci pe durul și apoi iarăși ești lapte și miere, nu se mai pupă. Nu ești ceea ce vrei să pari”, a completat Alexandra Ciomag, subliniind lucrurile pe care le-a spus, mai înainte, Robert Moscalu despre Alin Chirilă. 

„Un om fără principii cu agresiune verbală”

Nici Dan Ursa nu a putut să se mai abțină. Fostul Războinic l-a atacat și el destul de dur pe Alin Chirilă, spunând că rămâne la aprecierea publicului dacă Alin va rămâne în competiție.

„Nominalizarea din seara asta cred că este mai mult decât o strategie, este o întrebare pe care o punem publicului. Dacă publicul consideră că dacă un om fără principii, cu agresiune verbală, șantaj, merită să meargă mai departe. Asta e întrebarea”, a spus Dan Ursa. 

„Ceea ce nu mă reprezintă nu pot să comentez. Sunt mai dur și ridic tonul uneori, dar șantaj...Nu știu dacă am șantajat pe cineva aici. Nu-mi amintesc să fi făcut asta”, s-a apărat Alin Chirilă. 

Andreea Moromete, reacție furibundă la adresa lui Alin Chirilă 

„Eu nu mai pot să tac. Urăsc din tot sufletul meu falsitatea și minciuna. Sper să n-am parte vreodată de oamenii ăștia. Mă așteptam să fiu votată din partea fetelor, nu mă supără absolut deloc. Am fost sinceră la fiecare întrebare care mi s-a adresat în concursul ăsta. Mi-a zis Alin că și pe el îl ajută, că-l doare spatele. Vă rog din tot sufletul, România, deschideți ochii! Nu mai pot cu atâta falsitate”, a spus și Andreea Moromete, țipând din toate puterile!

Andreea Moromete la Survivor România
Andreea Moromete la Survivor România

„Chiar înainte să intrăm în acest consiliu a venit la mine și m-a îndemnat să o votăm pe Carmen. Eu nu am dorit să-i dezvălui care va fi votul nostru comun. Ultima dată când a aflat, ne-a și tras-o! El continua să mă îndemne să o votăm pe Carmen. Iar votul lui a fost Andreea Moromete”, a completat Alexandra Porkolab. 

„Omul încearcă până în ultima clipă să facă rău. Omul e conștient că o să plece acasă și vrea să inducă publicului că a plecat că a cerut el, nu că are caracterul ăsta. I-a zis lui Robert să nu spună lucruri tăioase despre el. Doamne, te rog nu-mi mai da oameni ca el în viața mea. Eu chiar l-am considerat fratele meu, am crezut că suntem prieteni. Dar mi-e clar că omul ăsta doar s-a folosit de oameni în concursul ăsta. Cum îi spui în față ce te deranjează la el, nu mai e prietenie. A vrut să manevreze oamenii cum își dorește, dar Dumnezeu nu doarme. Ai mințit în competiția asta cum n-am văzut în viața mea”, a conchis Andreea Moromete, plină de nervi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net