Surpriză totală la Survivor România 2023. Iftimoaie a părăsit competiția chiar înainte de Paște

#Survivor România
Ultima actualizare:

Jocul de la Survivor România este tot mai aprig, iar show-ul pare să ia o întorsătură cum nimeni nu s-ar fi așteptat! Se pare că nu doar un concurent a plecat acasă, ci doi! Aflați acum despre cine este vorba!

Consiliu nominalizare Survivor 3 jpg

Lupta este tot mai grea, iar lucrurile par să se înrăutățească pentru unii concurenți. Acest show care pune la încercare atât fizicul, cât și psihicul pare să îi epuizeze complet pe unii dintre concurenți. Lupta pentru premiul de 100.000 de euro se întețește, iar în timp ce unii se declară sătui de tot jocul și stau cu dorul de casă, alții se simt mai motivați ca niciodată. Deși lucrurile nu sunt mereu cum vrem noi, uneori ce ne dorim chiar se întâmplă!

După eliminarea lui Kamara, marea surpriză a venit chiar în weekend, când unul dintre colegii săi a plecat și el din Republica Dominicană, deși nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ionuț Iftimoaie a plecat de la Survivor România 2023

Ionut Iftimoaie Survivor 31 jpg

Potrivit CANCAN.ro, cei doi concureți au venit cu același avion, însă Ionuț a ales să iasă din avion la jumătate de oră după ce plecase și Kamara.

Sportivul vizibil obosit și afectat, a fost așteptat la aeroport de soția și cei doi copilași ai săi. Familia l-a primit  cu îmbrățișări și lacrimi de bucurie pe fostul kickboxer care acum se poate bucura de sărbători alături de Maria, soția sa și cei trei copii, Nicholas Ionuț (15 ani), Nicolae (14 ani) și Iona (8 ani). Concurentul părea slăbit și se vedea că a pierdut destul de mult în greutate. 

„Ionuț rezistă, nu are probleme. Cred că a slăbit vreo zece kilograme, dar arată bine. Îl văd destul de liniștit și echilibrat acolo. Nu îl văd să aibă probleme sau să fie debusolat. Să sperăm că o să fie bine și nu o să se accidenteze atât de tare încât să fie nevoit să părăsească competiția", declara Maria, soția lui Ionuț, în urmă cu ceva timp pentru Click!.

Când vom afla ce s-a întâmplat cu Iftimoaie?

Cu toate acestea, nu se știe motivul pentru care sportivul a părăsit competiția! Acesta nu a fost propus spre eliminare, nu se afla în pericol, și nici nu știm dacă el și-a dorit să plece. 

Totuși, știm că în urmă cu doar câteva zile fostul sportiv spunea că îi pare rău că nu a cerut să fie eliminat. „Îmi pare rău că nu m-am cerut afară. Trebuia să o fac, trebuie să o fac! Nu mai suport. Nicicum nu e bine”, spunea fostul kickboxer. Mai ales că nu e prima dată când Ionuți își exprimă nemulțumirile cu privire la experiența din concurs, unde spunea la un moment dat că a îndurat umilințe mari.

Telespectatorii vor afla însă ce s-a întâmplat cu Ionuț Iftimoaie urmărind emisiunea la PRO TV luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net