Ionuț Iftimoaie, învățat să facă foamea! Soția fostului luptător K1 îl dă de gol

#Exclusiv Click!

Ionuț Iftimoaie (44 de ani) este unul dintre cei mai buni concurenți din competiția Survivor România 2023. Fostul luptător K1 are o condiție fizică și un psihic puternic de invidiat. Contactată de Click!, Maria soția acestuia ne-a mărturisit că nu își pune problema că partenerul său de viață o să aibă neplăceri din cauza lipsei hranei de acolo, având în vedere că acasă erau perioade în care nu mânca câte șase – șapte zile.

Ionuț și Maria Iftimoaie formează una dintre cele mai sudate și frumoase familii din showbiz! Cei doi sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună trei copii frumoși și minunați. Atât Maria cât și Ionuț au încredere foarte mare unul în celălalt, așa că participarea lui Ionuț Iftimoaie la Survivor România din acest sezon se pare că nu o afectează și nu o debusolează deloc din punct de vedere emoționa. Ba din contră, Maria Iftimoaie este foarte mândră de soțul său, mai ales când îl vede că se descurcă de minune și este pregătit pentru orice provocare care apare.

„Rezistă, nu are probleme”

„Ionuț rezistă, nu are probleme. Cred că a slăbit vreo zece kilograme, dar arată bine. Îl văd destul de liniștit și echilibrat acolo. Nu îl văd să aibă probleme sau să fie debusolat. Să sperăm că o să fie bine și nu o să se accidenteze atât de tare încât să fie nevoit să părăsească competiția.

Sportul l-a învățat pe Ionuț, în toți acești ani, să fie așa...disciplinat cum este el și acolo. Pentru Ionuț nu este problema cu lipsa hranei din Dominicană, pentru că acasă el ținea diete în care nu mânca câte șase – șapte zile și nu avea nimic. Ionuț stă foarte bine cu psihicul”, a declarat Maria Iftimoaie pentru Click!

Citește și - Ce mari au crescut cei 3 copii ai lui Ionuț Iftimoaie! Soția și fetele se îmbracă identic

Ionuț Iftimoaie, luptătorul inimos

În ciuda conflictelor pe care le-a avut Ionuț cu Vica Blochina în timpul show-ului, atunci când i-a fost rău, fostul luptător de K1 a sărit în ajutorul ei și nu doar în ajutorul Vicăi, ci și a lui Sebastian Dobrincu și Jorge, care s-au accident în timpul competiție și au fost nevoiți să ajungă până la salvare pentru a fi transportați la spital.

„Ionuț este un om bun, o persoană sufletistă. Nu este o persoană care ține ranchiună. Atunci când are o problemă, un conflict cu cineva anume, el spune, comunică, nu ține în el. Încearcă să rezolve problema pe moment, atunci, după nu mai are nimic cu acea persoană. Este o persoană sufletistă, eu știam asta. Așa este și acasă. Atunci când apare o problemă, el ne spune mereu să mergem înainte că o să fie bine”, a conchis pentru Click! Maria Iftimoaie.

Click! spune

Ionut Iftimoaie a devenit cunoscut după succesul pe care l-a avut pe plan profesional până acum. Luptătorul moldovean a fost primul român care a câștigat un turneu K1 organizat în Europa în anul 2001.

Fostul luptător K1 are foarte multe realizări pe plan profesional! Acesta a fost campion al Italiei la kickboxing, campion K-1 Bassano 2001, campion K-1 Bassano 2002, campion Italy GP 2002, a câștigat titlul de „Best Romanian fighter” în 2004,2005,2006, în 2010 a câștigat titlul de „Best fight of the year”, iar în 2016 a ieșit învingător la Galion-Comănești - Win the world title WKN, SUPERKOMBAT.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net