Ionuț Iftimoaie NU a fost dat afară de la Survivor! Adevărul plecării iese la iveală: „Plătesc cu lucrul cel mai de preț”

Ionuț Iftimoaie a făcut parte din reality show-ul „Survivor România” timp de fix 13 săptămâni și a activat în echipa Faimoșilor din Dominicană. Luni seară, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel anunță un Consiliu de Urgență, motiv pentru care toți concurenții își pun numeroase semne de întrebare. Din păcate pentru fostul campion mondial, aventura lui din cadrul „Survivor România” a luat sfârșit, pe motive personale.

Ionuț Iftimoaie
Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie părăsește Survivor în cadrul Consiliului de Urgență

Ajuns în România odată cu fostul său coleg de echipă, Kamara, a început să se speculeze, în spațiul public, faptul că Ionuț Iftimoaie a fost dat afară de la Survivor România. Adevărul este, de fapt, altul și se află în seara de luni a ediției. 

Daniel Pavel a menționat la Pro TV faptul că familia campionului de acasă se confruntă cu ceva probleme ce pot fi rezolvate doar de el. I-a dat posibilitatea să aleagă: fie să rămână în competiție, fie să meargă acasă. Cu ochii în lacrimi, Ionuț Iftimoaie a ales plecarea din Dominicană și a simțit din tot sufletul că motivul din spatele acestei plecări este faptul că familia lui, compusă din soție și copii, n-a mai putut suporta umilința la care a fost supus în Dominicană, la „Survivor”.

A fost jignit, luat la rost, umilit în fel și chip atât de coechipierii din fosta echipă a Faimoșilor, dar și de foștii Războinici, a fost exclus din alegerea echipelor pentru jocuri, fiind întotdeauna ultimul rămas din cei aleși și a fost martorul unor certuri care l-au avut ca protagonist fie că a fost sau nu vina lui.

Ionuț Iftimoaie la Survivor România
Ionuț Iftimoaie la Survivor România

Toate acestea, în ochii celor de acasă, au transpus dezamăgire, frustrare și nefericire, motiv pentru care Ionuț Iftimoaie a fost chemat de urgență în România, pe considerentele menționate mai sus.

Plecarea din Dominicană a lui Ionuț Iftimoaie este una plină de lacrimi și suspine, căci fostul mare campion român, în ciuda faptului că este un „munte” de om, este mai sensibil decât s-ar fi așteptat oricine. 

Cu ochii în lacrimi, în fața tuturor celorlalți concurenți din tribul Taino, Ionuț Iftimoaie a aflat că trebuie să plece acasă. Deși i-a fost dat să aleagă dacă face sau nu acest lucru, campionul nici măcar nu a mai stat pe gânduri...

Daniel Pavel: „Este o excepție!”

Daniel Pavel: Familia ta are nevoie de tine, acasă. Probleme personale de-o natură extrem de importantă. Este o excepție de la ce facem aici. Cu ajutorul tău și al lui Dumnezeu, se rezolvă. Ionuț, însă, vreau să te întreb: alegi să pleci sau alegi să rămâi? Ai această alegere!

Ionuț Iftimoaie: Domnule Dan, e greu să poți să faci o comparație... Când am ales să intru în acest reality, știam că, pentru a fi aici, pentru a face ceea ce fac, pentru a obține ceea ce am obținut, plătesc cu lucrul cel mai de preț pe care îl am: timpul. Timpul meu pe care îl dedic, într-o parte, în loc să-l dedic în altă parte. Și am făcut acest lucru și mi-am promis că o să fac mereu acest lucru, atâta timp cât știu că acasă este bine. Pentru că de acolo îmi vine forța. Și... Știu că parcursul meu aici a fost unul presărat cu foarte multă ceartă, foarte multe cuvinte aruncate care au durut mult.

Ionuț Iftimoaie la Survivor România
Ionuț Iftimoaie la Survivor România

Ionuț Iftimoaie: „Toate au fost menite să mă distrugă cumva”

Eu le duc, că le duc. Aici am fost în stare să trec peste foarte multe lucruri, cum nu puteam să-mi imaginez vreodată... Nu mă gândesc la dormitul pe scânduri, ci mă refer la umilință, la cuvinte jignitoare nu în ceea ce înseamnă persoana mea de aici, din Survivor, ci și la istoricul meu. Toate au fost menite să mă distrugă cumva. Oare cei de acasă cum privesc acest lucru? Oare familia de ce este nevoită să treacă prin asta?

Vă rog să-mi dați voie ca parcursul meu în Survivor să se oprească aici!

Daniel Pavel: Familia este crucială și părăsești Survivor România pe aceste motive ce țin de cei de acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net