Suma fabuloasă primită de Ionuț Iftimoaie pentru Survivor. Puțini români câștigă atâția bani într-un an

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ionuț Iftimoaie s-a întors acasă din Republica Dominicană! Vestea a fost un șoc pentru toată lumea pentru că plecarea nu fusese anunțată. Câți bani ar fi primit sportivul pentru perioada cât a stat în competița Survivor România 2023?

Iftimoaie Survivor Foto Pro TV n jpg

A fost un șoc pentru toată lumea momentul în care alături de Kamara, cel eliminat oficial din competiție, la aeroport și-a făcut apariția și Ionuț Iftimoaie. Cu toții știam că acesta nu se afla în pericol de plecare. Vizibil afectat de toată experiența și epuizat, Ionuț Iftimoaie s-a reîntâlnit cu familia care l-a așteptat la aeroport.   

Acest show care pune la încercare atât fizicul, cât și psihicul pare să îi epuizeze complet pe unii dintre concurenți, însă și răsplata este una pe măsură. Concurenții se luptă pentru premiul de 100.000 de euro. Desigur, cei care au plecat deja au primit și ei o anumită sumă pentru participarea în concurs. 

Ionut Iftimoaie Survivor 31 jpg

Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie la Survivor România

Cea mai recentă plecare din competiție care i-a lăsat pe toți mască a fost cea a lui Ionuț Iftimoaie, după 13 săptămâni în Republica Dominicană. În presă se speculează că mult îndrăgitul concurent ar fi primit pe săptămână în jur de 3.000-4.000 de euro. În total pentru toată perioada petrecută în jungla din Dominicană s-ar fi ales cu peste 50.000 de euro, potrivit FANATIK, o sumă suficient de mare să își permită un apartament. 

Oricum ar fi, știm bine că nicio sumă de bani nu poate recupera timpul. Iar asta s-a resimțit puternic și pentru fostul sportiv care a dus puternic dorul celor dragi și care l-au așteptat la aeroport. Ionuț Iftimoaie a făcut primele declarații după plecarea de la Survivor, în exclusivitate, pentru Click.

Ionut Iftimoaie Survivor Romania jpg

A fost o surpriză mare la nivel de așteptare, mă așteptăm să fie și soția, au venit și copiii. M-au bușit lacrimile și eram de extrem de bucuros. 102 zile înseamnă enorm de mult fără ei. Timpul nu are preț. Timpul nu ți-l mai dă nimeni înapoi”, a precizat fostul concurent de la Survivor România 2023.  

Fostul sportiv a mărturisit că întreaga experință a concursului este atât de puternică încât concurenții ajung să uite cine sunt cu adevărat. 

Nu regret nimic. La nivel emoțional, faptul că uneori la o doză de nesimțire ajungi să treci peste anumite situații, dar când ești sufletist și îți pasă...Când încerci sa ii împaci pe unii îi superi pe ceilalți. La un momentan credeam că fac lucruri greșite.

Orice făceam, supăram pe cineva. Acolo uităm cine suntem. S-au folosit cuvinte dure. <<Trădare!>> Pe cine? Pe cel pe care îl nominalizai să plece acasă?", a spus Iftimoaie, în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net