De ce a părăsit Ionuț Iftimoaie Survivor România 2023. Prima reacție de la venirea în țară: „S-au folosit cuvinte dure”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ionuț Iftimoaie oferă prima reacție după plecarea de la Survivor România 2023! Fostul kickboxer ne-a mărturisit, în exclusivitate, primele gânduri de la ieșirea din cea mai intensă competiție televizată.

image

A fost un șoc pentru toată lumea momentul în care alături de Kamara, cel eliminat oficial din competiție, la aeroport și-a făcut apariția și Ionuț Iftimoaie. Cu toții știam că acesta nu se afla în pericol de plecare. Vizibil afectat de toată experiența și epuizat, Ionuț Iftimoaie s-a reîntâlnit cu familia care l-a așteptat la aeroport. 

Cum se simte Ionuț Iftimoaie după plecarea de la Survivor România 2023

Iftimoaie Survivor Foto Pro TV n jpg

Sunt bine la modul că am ajuns acasă și acesta este lucrul cel mai important și încerc să mă conectez la viața reală la care sunt abonat mereu”, a precizat celebrul luptător.

Vedeta a mărturisit că în urma concursului a slăbit exact 10 kilograme! Mulți au fost uimiți de aspectul său din aeroport, însă sportivul a ales de bunăvoie să se prezinte astfel. 

10 kilogram am slăbit. Când am ales să vin acasă, am ales să vin sălbatic. Când s-a întâmplat să plec, am plecat direct”, a declarat Iftimoaie, în exclusivitate pentru Click”.

Întrebat despre cum a fost revederea cu familia, Ionuț Iftimoaie s-a declarat copleșit de bucurie. Fostul sportiv este fericit să fie acasă alături de cei dragi, mai ales acum de sărbători.

A fost o surpriză mare la nivel de așteptare, mă așteptăm să fie și soția, au venit și copiii. M-au bușit lacrimile și eram de extrem de bucuros. 102 zile înseamnă enorm de mult fără ei. Timpul nu are preț. Timpul nu ți-l mai dă nimeni înapoi”, a precizat fostul concurent de la Survivor România 2023.

Iftimoaie: „Acolo uităm cine suntem"

image png

Ionuț Iftimoaie spune că în ciuda tuturor celor trăite în competiție nu are niciun regret. După cum bine știm acesta a declarat încă din timpul competiției că i-a părut rău că nu a cerut să fie nominalizat.

Nu regret nimic. La nivel emoțional, faptul că uneori la o doză de nesimțire ajungi să treci peste anumite situații, dar când ești sufletist și îți pasă...

Când încerci sa ii împaci pe unii îi superi pe ceilalți. La un momentan credeam că fac lucruri greșite. Orice făceam, supăram pe cineva."

Fostul sportiv a mărturisit că întreaga experință a concursului este atât de puternică încât concurenții ajung să uite cine sunt cu adevărat. 

„Acolo uităm cine suntem. S-au folosit cuvinte dure. <<Trădare!>> Pe cine? Pe cel pe care îl nominalizai să plece acasă?", a spus Iftimoaie, în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net