Scandal la Survivor! Iftimoaie și Alin Chirilă, la un pas de bătaie: „Îți f** un pumn și te ia dracu”. Daniel Pavel a intervenit de urgență!

Ultima actualizare:

Jocul pentru reward de miercuri seara se lasă fără reward și nu, nu este o glumă! Prezentatorul Daniel Pavel intervine de urgență și anulează recompensa, după ce concurenții nu pot, nici în ruptul capului, să fie fairplay. Ionuț Iftimoaie și Alin Chirilă sunt la un pas de bătaie, iar cei doi își aruncă replici dure. 

Tensiuni între Ionuț Iftimoaie și Alin Chirilă
Tensiuni între Ionuț Iftimoaie și Alin Chirilă

Ionuț Iftimoaie, scos din minți de Alin Chirilă

Jocul de recompensă de miercuri seară de la Survivor România nu este deloc complicat, însă implică forța concurenților. Un concurent de la Războinici și unul de la Faimoși sar în apă în tandem, de pe un ponton, după care aleargă cu o pernă în brațe într-un ring în care se află alți 2 concurenți din ambele echipe. Fiecare concurent de la Războinici trebuie să împiedice fiecare concurent de la Faimoși să pună perna în culoarea tribului lor, pe un covoraș de aceeași culoare și invers. 

Numai că luptătorii din Dominicană consideră că este numai bine să aplice tehnicile de luptă din ring și la Survivor. 

Alin Chirilă, pentru a-l opri pe Ionuț Iftimoaie din a ajunge primul cu perna pe covorașul său, îl prinde într-o manevră de MMA și dă cu el de pământ, la propriu.

Nervos, dar totuși temperat și cu o atitudine elegantă, Ionuț Iftimoaie se ridică din nisip și-i spune lui Alin Chirilă că regulile trebuie să fie respectate de toată lumea, iar manevrele de tip MMA nu au ce căuta în ringul Survivor România. 

„Îți f** un pumn și te ia dracu”

Lipsa de respect a concurentului din tabăra Războinicilor îl face pe Iftimoaie să-l amenințe pe Alin Chirilă că îl lovește, însă cei doi se temperează, într-un final. 

„Îți f** un pumn și te ia dracu”, îi spune Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. 

„Hai mă, lovește-mă, hai!”, răbufnește și Războinicul. 

„Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, completează Ionuț Iftimoaie, dezamăgit de atitudinea lui Alin Chirilă de a se da în spectacol, în fața tuturor. 

Văzând acestea, Daniel Pavel intervine de urgență și din cauza lipsei de fairplay a concurenților, se vede nevoit să anuleze recompensa, o sesiune de masaj. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net