Situație bizară la Survivor România, după jocul de imunitate. Nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum!

În această seară, se întâmplă ceva de-a dreptul bizar după jocul de imunitate de la Survivor România. Click! vă povestește totul, în avans, așa că fiți gata să aflați ce se petrece în jungla din Dominicană! Faimoșii și Războinicii luptă din nou pentru imunitate, iar lucrurile se complică pentru unul dintre triburi.

banner survivor png

Seara de marți aduce 2 jocuri pentru Faimoși și Războinici: unul de reward, care se joacă până la 5 și în urma căruia câștigătorii primesc o plimbare pe cinste cu boogie-urile. Mult mai determinați și mai închegați, Războinicii câștigă, din nou, la mustață în fața Faimoșilor. Ei sunt cei care se bucură de plimbare, mănâncă trestie de zahăr oferită de localnici și se întorc cu forțe proaspete în fața jocului de imunitate, mai determinați ca niciodată să-l câștige și pe acela!

Războinicii câștigă imunitatea în această seară, la Survivor România

După ce au ieșit învingători și la jocul de recompensă, Războinicii câștigă, în această seară, și imunitatea. Este a doua la rând, după cea câștigată luni, așa că intenționează să facă „săptămâna albastră” și să câștige și jocul de comunicare de miercuri. 

Până atunci, haideți să vă spunem ce se întâmplă în această seară: concurenții care aduc puncte în jocul de imunitate, care se joacă până la 7 de această dată, aduc de pe o masă îmbelșugată un singur preparat pentru echipa lor. 

Din fericire, ambele triburi câștigă puncte, așa că toți concurenții se bucură de mâncare. Tribul câștigător, adică cel albastru, al Războinicilor, primesc și un cufăr. Daniel Pavel îi întreabă de 2-3 ori pe concurenți dacă vor să deschidă cufărul sau nu, însă răspunsul acestora este unul afirmativ.

Situație bizară la Survivor România, în această seară 

Surpriză, surpriză...în cufăr se află un bilețel în care scrie că echipa Războinicilor trebuie să invite la masa lor 2 concurenți din echipa Faimoșilor, care să mănânce din mâncarea câștigată de ei. 

După puțin timp de decizie, Războinicii aleg să-i ia la ei la masă pe Ionuț Iftimoaie și pe Ștefania, purtătorii de colane de imunitate la masculin și feminin. 

„Am fost puțin trist când am văzut că voi ați luat puiul. Dar acum nu mai sunt”, a spus Ionuț Iftimoaie, glumind. 

„Vă mulțumim că ne-ați ales pe noi, chiar nu ne așteptam”, a spus și Ștefania. 

„Nu ne-a luat prea mult timp să ne decidem”, a spus și Dan Ursa. Un lucru extrem de important și frumos este acela că Războinicii împart în mod egal mâncarea atât între ei, cât și cu cei doi musafiri din echipa adversă, iar primii serviți la masa lor sunt Iftimoaie și Ștefania. Faimoșii rămân impresionați de gestul Războinicilor, iar în consiliu, Iftimoaie și Ștefania le mulțumesc încă o dată Războinicilor pentru modul în care i-au primit la masa lor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net