Înjurături ca la ușa cortului la Survivor! S-a ajuns la amenințări cu bătaie: „Cum p*** mea îți permiți să mă faci orfan?”

Ultima actualizare:

În ediția de miercuri a emisiunii Survivor România se întâmplă lucruri șocante! Alin Chirilă este aproape să sară la bătaie cu Robert Moscalu, după ce acesta îi jignește pe el și pe Andrei Krișan, numindu-i orfani. 

banner survivor png

Robert Moscalu i-a numit orfani pe Krișan și Chirilă

Spiritele s-au încins teribil în Dominicană! După ce a rămas fără bandană, Robert Moscalu a căutat să ia alta de la concurenții din camp. I s-a sugerat să o ia pe a lui Alin Chirilă sau pe a lui Andrei Krișan, însă atunci, acesta i-a numit pe cei doi orfani. 

A fost nevoie de un singur cuvânt ca iadul să vină pe pâmânt, iar între Robert Moscalu și Alin Chirilă s-a iscat un scandal monstruos. 

Alin Chirilă: Cum te-ai gândit tu să mă faci pe mine și pe Krișan orfani? Cum p*** mea să zici tu despre noi așa ceva, în condițiile în care ambii noștri părinți trăiesc? Cum să-ți permiți tu așa ceva?

Prezentatorul Daniel Pavel a intervenit imediat

„S-au petrecut evenimente care au întrecut orice limită. Ceea ce s-a întâmplat nu face cinste modelului de concurent Survivor. Nu vă face cinste vouă, celor care ați fost implicați, într-un fel sau altul, în această scenă. Ceea ce s-a întâmplat nu este acceptat, nu este susținut, nu este permis la Survivor România. Astfel, Alin, în situația în care publicul a decis să rămâi, vei suporta consecințele faptelor tale.

Modul în care ai reacționat a întrecut limita posibilă acceptată la Survivor. Atunci vei primi o pedeapsă. Și pedeapsa, Alin, este cea mai grea pedeapsă în această etapă a jocului în care ați ajuns. Aș vrea să te întreb, ce te-a făcut să reacționezi așa cum au văzut și telespectatorii noștri, în această situație?”, a spus Daniel Pavel, către cei doi protagoniști ai scandalului, Robert Moscalu și Alin Chirilă. 

Cum s-a apărat Alin Chirilă

„Mi s-au adunat mai multe cuvinte, vorbe grele spuse de Robert în această competiție... Încă de la început mi-a mai însușit niște injurii. Și-a dat seama că a greșit și și-a cerut scuze. De multe ori, vorbește gura fără el, scoate cuvinte pe gură pe care nu și le asumă. Îmi asum pedeapsa, însă nu voi permite nimănui să spună ce a spus el. El nu știe rostul cuvintelor și le spune doar așa, că le spune.

Pentru el, poate e o glumă sau poate așa e stilul lui să vorbească, mai vulgar. Eu am suferit și nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Am acționat violent doar verbal, nu am acționat fizic. Fizic nu voi acționa niciodată pentru că îmi știu limitele. M-am oprit acolo”, a spus Alin Chirilă, la consiliu. 

Robert Moscalu: Domnule Dan, a fost altfel contextul. Mai am glume nesărate, asta a fost una din ele. Nu mă refeream la orfan în acel sens. Cred că toată lumea știe că am un vocabular mai de stradă, dar am folosit acest cuvânt într-un alt sens. Nu a fost demn de această competiție vocabularul meu, dar cred că asta nu justifică comportamentul lui, față de mine. A fost o ieșire nepotrivită. Cred că și fetele au înțeles că era o glumă. S-a interpretat și nu știu ce să mai zic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net