N-ai să crezi așa ceva: prezintă o emisiune de dansuri dar e expert în muzică! Cine e Andrei Paraschiv de la „Dansează și Punct”?

Ultima actualizare:

De câteva săptămâni, Andrei Paraschiv prezintă emisiunea online „Dansează și Punct", pentru cei ce iubesc să se miște pe ritmuri muzicale. Ajutoarele sale sunt cunoscuții Emanuel Neagu - ex Survivor și Roberto Iancu, doi experți în dansuri, care s-au făcut deja remarcați.

Andrei Paraschiv
Andrei Paraschiv

Andrei Paraschiv, ajutat de Emanuel Neagu și Roberto Iancu

De câteva săptămâni, în fiecare marți seară, de la ora 19:00. Andrei Paraschiv, gazda emisiunii online de dans „Dansează și Punct” face echipă cu cei doi jurați, dansatorii profesioniști Emanuel Neagu și Roberto Iancu. Aceștia au misiunea să găsească cel mai bun dansator, dintre toți cei înscriși în competiția online. Înscrierile pentru emisiunea-concurs s-au făcut online, timp de 3 săptămâni, iar participanții s-au înscris cu un clip video propriu, în format 16:9 sau 9:16, în care dansează.

Nouă ne-a atras atenția prezentatorul, pentru că pe jurații dansatori îi știam și am vrut să aflăm mai multe și despre el. Ne-a atras atenția și invitația lor online: „Vă invităm să urmăriți noua noastră emisiune cu și despre dans, dacă vreți să aveți parte de un vibe fresh, dansuri cool și jurați foarte talentați și simpatici", a anunțat prezentatorul Andrei Paraschiv.

Andrei Paraschiv, Emanuel Neagu si Roberto Iancu de la Danseaza si Punct
Andrei Paraschiv, Emanuel Neagu si Roberto Iancu de la Danseaza si Punct

„Mă bucur să fac parte din această emisiune, mă bucur și mai tare să văd dansatori încă dornici să se afirme, fețe noi, dansatori pe care nu i-am mai văzut, dansatori buni și dansatori alături de care mi-ar plăcea să lucrez, pe viitor. Ăsta e doar începutul!", promite Emanuel Neagu.

Colegul lui din juriu, Roberto Iancu, spune că – în perioada preselecțiilor – a avut parte „de o experiență mișto, cu persoane cu o energie la fel de cool. Mă bucur că am avut șansa să văd dansatori minunați, care au vrut să ne arate (fiecare în felul lui) cum iubesc această artă numită dans. Este o experiență nouă pentru mine și abia aștept să ne vedem în sezonul 2". Care va fi ceva wow!

Andrei Paraschiv are si voce si canta si la tobe
Andrei Paraschiv are si voce si canta si la tobe

Emisiunea online „Dansează și Punct” are și premii puse la bătaie de formatul online: 500 € (oferiți de CreativeCreature.ro) +1 hanorac (oferit de The Stories of O) – locul 1: 16 ședințe de dans (oferite de Cobo Dance Center și Prestige Dance) + 1 hanorac (oferit de The Stories of O) – locul 2: 32 de ședințe de dans (oferite de Cobo Dance Center și Prestige Dance) + 1 hanorac (oferit de The Stories of O) – locul 3. Emisiunea se filmează în studiourile Creative Creature, unde se realizează și „Online cu de toate", „Pauză de seriale" și „You are not Entertainment". Ea se difuzează din 28 martie 2023, în fiecare marți, de la ora 19:00, exclusiv pe canalul de YouTube PlayU.ro.

Cei trei talentati de la Danseaza si Punct
Cei trei talentati de la Danseaza si Punct

Cine este Andrei Paraschiv?

Am crezut, inițial, că Andrei Paraschiv (30 de ani), de la „Dansează și Punct" este dansator și el, însă ne-am înșelat. I-am spus și lui acest lucru și l-am lăsat să ne spună mai multe despre el.

„Sunt un tânăr muzician de 30 de ani, în prezent sunt student la master la Universitatea Națională de Muzică București, sunt din București, am făcut pian din clasa I până în clasa a VIII-a, provin dintr-o familie de muzicieni, tatăl, bunicul, străbunicul au fost toboșari și eu m-am apucat tot de tobe. Le aveam în casă și mi-au fost la îndemână. Pianul a fost instrumentul principal, și avându-le în casă, în joacă, nu aveau cum să nu-mi placă și încet, ușor ușor am început să învăț să cânt la tobe. Sunt zodia berbec, născut pe 23 martie, sunt foarte încăpățânat, în prezent colaborez cu Teatrul Odeon la spectacolul "Cabaret". Sunt în band, sunt colaborator, spectacolul e produs și regizat de Răzvan Mazilu.

Voi fi colaborator, se lucrează acum, repet și cu teatrul Stela Popescu, pentru piesa "Hedwig and the Angry Inch", produs tot de Răzvan Mazilu, mai colaborez și cu teatrul Ion Dacian, o să am un spectacol pe 27 luna viitoare, la musicalul "Next to Normal" și am numeroase, tot legat de muzică, colaborări muzicale pe partea de jaz cu diferiți artiști de jazz din România. Am colaborat cu mai multe trupe și din mainstream, și din afară mainstreamului, dar în principiu vreau să mă axez pe partea asta de jazz, musical”, ne-a povestit el.

Andrei Paraschiv este preocupat si de felul in care arata
Andrei Paraschiv este preocupat si de felul in care arata

Dar care este legătură lui cu dansul?

„Am ritmul în sânge, doar sunt toboșar, și cumva se leagă cu mișcarea. Bat la tobe și mă și mișc. Nu știu să dansez, n-am făcut dansuri. Sunt doar prezentatorul emisiunii, colegii mei Emanuel și Roberto sunt dansatorii profesioniști. O să merg la cursurile lor să învăț, am și eu niște mișcări, însă nu pot numi că sunt dansator. Încerc să nu mă întind mai mult decât îmi e pătura", a mai spus prezentatorul care are o mulțime de calități. Are chiar și voce și ar încerca să meargă la Vocea României.

Am și voce dar momentan am rămas la stadiul de a cânta în duș sau cu prietenii apropiați. Aș putea să o rog pe prietenă mea să mi arate, ea e solistă, numele ei de scenă este Hera. Nu m-ar deranja să fac canto sau să prezint și niște reclame, am voce de publicitate, voiceover sau radio", ne-a spus el.

Andrei Paraschiv si iubita Hera, alaturi de catelul ei
Andrei Paraschiv si iubita Hera, alaturi de catelul ei

Și-a cunoscut iubita online

Am vrut să aflăm cum s-a cunoscut cu iubita lui, pentru că au o poveste simpatică.

„Eram la master acum 2 ani când eram încă în pandemie și se făceau orele online. Ne-am cunoscut pe zoom la ora de Jazz, eu eram anul 1 ea era anul doi, și din cauza că erau puțini studenți la mine, s-au comasat clasele. Ea a intrat online cu Sofie, cockerul ei și am văzut că stătea cu cățelul în brațe și i-am dat mesaj în privat. L-a văzut dar nu a schițat niciun gest, ea mi a povestit că a crezut inițial că am scris pe grup. Mi-a răspuns, apoi am găsit momentul să o întreb de facultate.

Suntem împreună de un an și cinci luni, aproximativ. Încercăm să ne axăm pe partea artistică și ce ține de noi, ține de noi. Prietena mea e vegetariană, de Paște am gătit ceva aperitive vegetariene. De când sunt cu ea am început să mai elimin carnea din alimentație, ceea ce nu e rău. Mai gătesc vegan, vegetarian însă nu îmi doresc să devin vegetarian, îmi doresc doar să nu exagerez cu carnea”, ne-a mai spus Andrei Paraschiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net