Foști concurenți Survivor și X Factor care fac bani din site-ul pentru adulți OnlyFans: «A început dintr-o joacă»

6 decembrie 2021
image
Emy Alupeifoto: Instagram

Vedetele au găsit unde să își posteze pozele care sunt prea deocheate pentru Facebook sau Instagram. Mai mult, pot face și bani, nu doar vizualizări. Este vorba despre platforma OnlyFans, care a câștigat mulți adepți și în țara noastră, în rândul persoanelor publice. Printre acestea se numără Mihai Trăistariu, Emy Alupei, Alex Stremiteanu de la "X Factor" sau Emanuel Neagu de la "Survivor".

La început vedetele au luat-o în joacă, însă acum OnlyFans a devenit o afacere bună pentru ele. Utilizatorii platformei trebuie să aibă peste 18 ani, să dețină un card și un cont, și astfel au acces la pozele explicite ale vedetelor preferate, în schimbul unui abonament lunar, care variază între 4.99 și 49,99 de dolari.

image
Mihai Trăistariufoto: Instagram

Mihai Trăistariu: «Mi-a fost o jenă teribilă»

Unul dintre primii artiști din România care și-a făcut un astfel de cont a fost Mihai Trăistariu (40 de ani), însă nu și-a dorit să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect. ”Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”, a spus Mihai pentru Click!, anul trecut.

image
Emanuel Neagu, finalist în primul sezon Survivor Româniafoto: Instagram

Alex Stremițeanu: «După prima lună, câștigurile mele au depășit salariul minim»

Și despre doi foști concurenți de la Survivor, solista Emy Alupei și dansatorul Emanuel Neagu, se zvonește că ar avea profil pe OnlyFans.O altă vedetă care a recunoscut că are cont pe OnlyFans este fostul concurent de la "X Factor", din echipa lui Carla's Dreams, Alex Stremițeanu (n.r. a participat în anul 2018).

image
Alex Stremițeanu, de la X-Factor, la poze sexy pentru fanifotografii: Instagram

"Treaba cu OnlyFans-ul a început dintr-o joacă. Primeam pe Instagram diferite mesaje din partea urmăritorilor care îmi cereau poze cu mine nud! (râde). Am zis să îmi fac cont și să le trimit site-ul celor care îmi cer astfel de poze, să văd dacă s-ar abona! După prima lună, câștigurile mele au depășit salariul minim pe economie și am făcut contul public pentru toată lumea! Nu voi neglija nici partea muzicală, am canalul meu de Youtube, care a generat peste 500.000 de vizualizări într-un an și acolo voi continuă să lansez viitoarele piese!", a declarat Alex Stremițeanu, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și:

O fostă polițistă s-a lăsat de meserie și s-a apucat de poze sexy! Câștigă peste 1 milion de euro pe un portal dedicat adulților

Cât câștigă Bia Khalifa de la iUmor: «Fac doar sexting». Tânăra provine dintr-o familie de pocăiți

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg