Surpriză! Cu ce o așteaptă soțul acasă pe Carmen Grebenișan: „Nu mă așteptam să ajungă până aici”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Carmen Grebenișan (30 de ani) este una dintre cele mai imbatabile concurente de la „Survivor România 2023”. Tânăra a rămas printre ultimii concurenți din show-ul sportiv, de la PRO-TV, din Republica Dominicană, iar soțul său, Alex Militaru, este tare mândru de partenera sa de viață. Contactat de Click!, bărbatul ne-a dezvăluit că o să își aștepte soția acasă, atunci când o să vină în țară, cu flori, dulciuri și multă dragoste.

Toată lumea o cunoaște pe Carmen Grebenișan, însă mulți nu știu cine o face fericită și cine este bărbatul care o iubește necondiționat și o așteaptă acasă să vină! Click! a stat de vorbă cu Alex Militaru, pertenerul de viață al blondinei, cu care este căsătorit de aproape doi ani, și cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire discretă.

Cum o așteaptă Alex Militaru acasă pe Carmen Grebenișan

Contactat de Click!, Alex ne-a dezvăluit cât de dor îi este de soția lui dar și cu ce o să o aștepte acasă când o să vină din Dominicană.

„Nu mă așteptam să ajungă până aici Carmen. Mă bucur foarte mult pentru ea, pentru parcursul său, în competiție. Prima lună, atunci când a plecat Carmen de acasă, a fost foarte greu fără ea, dar m-am retresat în timp când am văzut că și ea este bine și se descurcă pe traseu. Sunt mândru de Carmen! Este o persoană imbatabilă din punct de vedere psihic. Când o să ajungă acasă o să o aștept cu tort, dulciuri, flori, de toate.

Însă, până atunci mai este! Eu cred că ea o să ajungă până în finală. Că să fiu sincer „Survivor” nu înseamnă doar rezistență fizică, înseamnă mult mai mult și ea este foarte ok acolo am văzut. Este foarte echilibrată și constantă”, a declarat pentru Click! Alex Militaru.

Planuri de viitor

Soțul lui Carmen Grebenișan ne-a mărturisit că în viitorul apropiat cei doi nu au un plan să devină părinți, însă nu se știe niciodată:

„Pentru noi a contat această distanță de câteva luni. Atunci când ea a plecat de acasă noi doi am avut niște discuții și timpul și distanța care este între noi ne-a făcut să ne dăm seama de anumite lucruri, eu așa zic. Mai exact, ne-a ajutat, pe amândoi, să fim mult mai tari. Nu știu dacă atunci când o să vină acasă vom deveni rapid părinți. Noi ne dorim un copil, dar nu știu dacă în perioada următoare pentru că mai avem multe de făcut cum ar fi să ne bucurăm de viață, să ne plimbăm, să călătorim”.

Click! spune

Carmen Crebenișan este încă de la începutul „Survivor România 2023” în show. Mai exact, de la începutul acestui an, din luna ianuarie. Tânăra este una dintre cele mai imbatabile concurente din show-ul sportiv din Republica Dominicană, deoarece mai cam la toate probele a reușit să aducă puncte echipei din care face parte.

De asemenea, pe lângă condiția sportivă și concentrarea, de care a dat dovadă, pe traseu, Carmen Grebenișan mai are un mare atu și anume faptul că are un psihic foarte puternic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net