Soția lui Alin Chirilă, reacție după atingerile interzise dintre Războinic și Bianca Patrichi! Loredana, mesaj radical: „Nu-mi bat capul”

#Survivor România

Nu puține au fost dățile în care laturile lui Alin Chirilă de la Survivor, ceva mai „perverse”, au ieșit la lumină. Una dintre scenele care l-a avut ca protagonist în Dominicană a fost cea legată de rewardul de la piscină, acolo unde a mers cu fostele Faimoase Bianca, Ștefania și Carmen, în urma câștigării unui joc.

Reacția Loredanei după ce Alin a avut atingeri în zone intime cu Bianca Patrichi / Foto: Facebook
Reacția Loredanei după ce Alin a avut atingeri în zone intime cu Bianca Patrichi / Foto: Facebook

Piscină, soare, căldură, mâncare, un cocktail - scenariul perfect, mai ales că piscina era și ea plină cu spumă. Pentru că fosta Faimoasă Bianca Patrichi nu a vrut să intre în apă de bunăvoie și s-a „atârnat”, la propriu, de o canapea de pe marginea piscinei, Alin Chirilă s-a gândit, totuși, să-i dea o mână de ajutor.

În timp ce Bianca Patrichi se ținea de canapeaua cu pricina, fostul Războinic mai, mai că era în stare să o apuce de toate părțile corpului, pentru a o arunca în apă. Gestul lui Alin Chirilă nu a trecut neobservat, iar fanii și telespectatorii Survivor România l-au taxat.

Pe unul dintre grupurile fanilor emisiunii a fost postată o captură fix din momentul în care Alin Chirilă ținea mâna într-o zonă ceva mai intimă a Biancăi Patrichi.

Reacția Loredanei Chirilă

Internauții și fanii Survivor România au început imediat să reacționeze la postarea cu pricina, prin intermediul comentariilor care mai de care mai amuzante sau jignitoare. Soția lui Alin Chirilă, Loredana, a avut și ea ceva de spus și a intervenit în discuțiile care nu-i făceau deloc cinste fostului concurent din Dominicană.

Internaut: Având în vedere că sunteți soția, nu pot devoala sursa, că iese cu păruială!

Loredana Chirilă: Stai liniștit că nu iese nimeni, dar sunt eu curioasă la ce emisiune te-ai uitat tu de ai văzut doar ce îți place.

Internaut: Aceeași emisiune pe care o urmărești și tu ... Sau ai închis ochii când baracuda intra la căldurică?

Loredana Chirilă: Stai tu flexat că nu imi bat eu capul cu prostii de-astea, nu-mi ocup mintea.

Internaut: Flexată a stat Bianca, că i-a plăcut! Iar eu sper să nu îți bați capul cu asemenea prostii... Doar e bărbat, nu jucărie.

Loredana Chirilă: Am și leșinat de râs!

Loredana, a avut și ea ceva de spus și nu s-a abținut / Foto: Facebook
Loredana, a avut și ea ceva de spus și nu s-a abținut / Foto: Facebook

Sportiv de performanță și un cunoscut luptător MMA, Alin Chirilă devenise „tancul de război” de la Survivor România, însă visul său a luat sfârșit recent, când a fost eliminat, în urma voturilor exprimate de public. Mai bine de trei luni a rezistat în competiția din Republica Dominicană, însă pe 19 aprilie a ajuns a final cu aventura Survivor.

Alin Chirilă a avut o viață plină de greutăți, după ce a fost gonit de acasă de tatăl lui când avea doar 17 ani, însă, în ciuda acestora, a reușit să își întemeieze o carieră, dar și o familie. El este căsătorit cu Loredana Chirilă de mulți ani, iar împreună au doi copii, băiețeii Denis Gabriel și Nicholas David. Relația lor a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului, dar iubirea lor a învins totul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net