Cu câți bani s-a întors Bianca Patrichi de la Survivor România. A stat în Dominicană 16 săptămâni!

Cea mai intensă competiție din televiziune Survivor România a adus o nouă eliminare. Bianca Patrichi este cea care a părăsit acum show-ul. Câți bani a primit pentru timpul petrecut în competiție?

Bianca Patrichi Survivor Foto Pro TV jpg

O nouă ediție, o nouă eliminare. De data aceasta Bianca Patrichi este cea care și-a luat rămas bun de la competiția care testează limitele. După 16 săptămâni petrecute în Republica Dominicană. a plecat în urma voturilor publicului după ce intrase în cursa pentru eliminare alături de Krișan.

Câți bani a primit Bianca Patrichi

Deși nu a reușit să pună mâna pe marele premiu, frumoasa Faimoasă nu a plecat chiar fără nimic. Pentru fiecare săptămână în care a reușit să facă față provocărilor Survivor România, Bianca a primit 1.500 de euro, astfel la plecare blondina s-a ales cu 16.000 de euro, notează cancan.ro. 

Odată ce a aflat votul publicului Bianca nu și-a putut stăpâni emoțiile. Faimoasa a fost vizibil afectată, însă a plecat cu capul sus.

Bianca Patrichi Survivor Romania Foto pro TV jfif

Am promis că nu mai plâng, încerc să îmi menţin emoţiile undeva mai jos de gât! Ce pot să zic? Felicitări! Şi ve vedem în maximum 4 săptămâni, abia aştept să îi văd pe toţi. M-am tot gândit dacă am regrete, nu am! Vreau să ies fără regrete, cred că am dat tot ce am avut, am arătat tot ce am avut mai bun. Mă bucur că a rămas Crişan, bravo! Asta arată că lucrurile sunt făcute aşa cum trebuie.

Am luptat mult să schimb la mine teama de mine, îmi era teamă că nu o să pot face faţă acestui show. Sunt mândră că am ajuns până aici! Sunt în top 3, am ajuns într-un punct departe, am făcut ceva bine, clar. Am înţeles că trebuie să îţi exprimi părerile, în loc să le ţii în tine şi să fie tensiuni M-a întărit foarte tare această experienţă, aveam nevoie de ea! De asta am fost aici, zic eu”, a spus Bianca Patrichi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net