Trădare cu scandal la Survivor România. O concurentă răbufnește: „E cățelul ei de pază”

Luni seară la Survivor România, spiritele se încing din nou! între foștii Faimoși și foștii Războinici izbucnește un scandal și se lasă cu cuvinte dure. Alexandra Porkolab ține să-i reproșeze lui Krișan că nu a fost vocal atunci când a trebuit și ceilalți foști Războinici remarcă imediat apropierea lui Krișan de fostele Faimoase: Carmen, Bianca și Ștefania. 

Tensiunile ating cote maxime la Survivor România
Tensiunile ating cote maxime la Survivor România

Bianca Patrichi, atac subtil la adresa Alexandrei Porkolab

Ne-am obișnuit deja și ne este mai clar ca „bună ziua”: în Dominicană nu există deloc zile liniștite. De data aceasta, scandalul de la Survivor începe să arunce în aer personalitățile celor 9 concurenți rămași în concurs. Aflați cu toții în jurul focului, Bianca Patrichi începe să se teamă de faptul că atât ea, cât și celelalte foste Faimoase, ar putea fi din nou în ținta foștilor Războinici, la nominalizare. 

„Surprizele eu le am din partea oamenilor, mai mari, decât din partea traseelor. Pentru mine, oamenii sunt imprevizibili în momentul ăsta și de ei trebuie să-mi fie frică, nu de trasee. Și am zis-o, ca apropouri... Spre Porkolab. Își măsoară foarte atent cuvintele, vorbește lent și mai ales când consideră că trebuie”, a spus Bianca Patrichi. 

Tensiunile reapar între Robert Moscalu și Andrei Krișan

Deși telespectatorii s-au așteptat ca neînțelegerile dintre Robert Moscalu și Andrei Krișan să înceteze, episodul de luni al emisiunii Survivor aduce din nou în prim plan divergențele dintre ei. Totul, pe fondul faptului că Robert i-a numit „orfani” pe Alin Chirilă și pe Andrei Krișan. 

„Ce ți-am făcut eu ție, ca să mă faci pe mine orfan?”, îi spune Andrei Krișan, din nou, lui Robert Moscalu. 

„Nu meritai să te jignesc, eu sunt prost. Îmi cer mii de scuze”, spune și Robert care, la testimoniale, nu se ferește să expună situația „trădării” lui Andrei Krișan, care a început să se integreze tot mai mult în tabăra fostelo Faimoase. 

„L-am exclus eu cu cele două fete. Dar Dan și Moromete...? S-a exclus singur! Nu a zis mereu lucrurilor pe nume”, spune Robert Moscalu. 

Andrei Krișan se simte vizat de nominalizare

Vizibil afectat de certurile dintre el și foștii colegi din echipa Războinicilor, Andrei Krișan crede că tot ceea ce fac aceștia este spre eliminarea lui din competiție. Totodată, acesta simte că apropierea pe care o are de Bianca, Ștefania și Carmen e considerată trădare de oamenii cu care a împărțit echipa Războinicilor, până la marea unificare. 

„E următoarea strategie ca să mă nominalizeze pe mine după aceea, după Alin. Asta mi se aduce acum în discuție, că nu am fost vocal. Nu mi se pare normal să facă asta, dacă tot spune că am avut o conexiune specială. Cu cât ai mai multă încredere, cu atât o să ți se strice strategia și o să fii pus la țintă”, spune și Andrei Krișan. 

Pe de altă parte, Bianca Patrichi este de părere că Alexandra Porkolab îi manipulează pe cei rămași din echipa Războinicilor și că Robert este omul pe care îl tratează ca pe un cățel. 

„Porkolab și-a cam construit imperiul și și-a luat și ucenicii pe lângă ea. Cel mai clar personaj este nebunul, Robert. Pe ăla îl trimite pe toate direcțiile. Robert este cățelul de pază al lui Porkolab”, spune și fosta Faimoasă, luni, în emisiunea de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net