Eliminarea care zguduie Survivor România! El este concurentul care pleacă acasă: „Nu e real”

Ultima actualizare:

Eliminare șocantă miercuri seară, la Survivor România! Concurentul cel mai puternic din Dominicană ajunge la final cu aventura Survivor. Este vorba despre nimeni altul decât Alin Chirilă! Vă reamintim că la consiliul de eliminare, Carmen Grebenișan a fost nominalizarea colectivă a tribului Taino, iar Alin Chirilă a fost nominalizarea lui Robert Moscalu, purtător de colan de imunitate. 

Alin Chirilă pleacă de la Survivor România
Alin Chirilă pleacă de la Survivor România

Alin Chirilă părăsește competiția Survivor România

După aproape 4 luni petrecute în Dominicană, Alin Chirilă este concurentul care părăsește competiția Survivor România. În urma voturilor exprimate de public, el este cel care a întocmit un număr mai mic, spre deosebire de Carmen Grebenișan, care este susținută masiv de cei de acasă. 

„Să vă spun sincer, am simțit. Am avut un sentiment care mi-a prezis acest moment, înainte de jocul de imunitate pe care l-a câștigat Robert, am visat toată această schemă. Am zis că nu e real, nu are cum să se întâmple așa ceva. Sentimentele pe care le-am trăit aici au fost intense și foarte reale. Sunt împăcat cu gândul, cu toate că aș fi vrut să merg în continuare, dar nu cu orice risc. Vreau doar să spun colegilor mei că viața lor continuă și după Survivor și să-și asume orice scot pe gură, fiind injurii sau orice. Să și le asume, pentru că mulți dintre ei sunt într-un anumit fel, ca să dea bine la cameră”, a spus Alin Chirilă, după ce Daniel Pavel a anunțat că el părăsește Survivor România. 

Ce spunea Alin Chirilă, după nominalizare

„Am venit să cunosc povești noi, să învăț de la caractere diferite, chiar dacă sunt un caracter mai dur și mai diferit de ceilalți și consider că am reușit să fac asta. Nu consider că este cea mai tare și dură experiență de viață pe care am trăit-o până acum, pentru că am trăit altele, care m-au marcat mai mult. Survivor, pentru mine, este o experiență uimitoare. Am ajuns să descopăr adevăruri pe care nu le-aș fi descoperit, dacă nu veneam aici. O să las la decizia publicului”, a spus Alin Chirilă, în cadrul consiliului.

În consiliu, Alin Chirilă a fost luat la rost de Dan Ursa, de Alexandra Porkolab, dar și de Andreea Moromete, foștii lui colegi din echipa Războinicilor. Toți cei menționați l-au acuzat că este fals și că, în drumul spre finala concursului, calcă pe „cadavre”.

„Urăsc din tot sufletul falsitatea”

„Eu nu mai pot să tac. Urăsc din tot sufletul meu falsitatea și minciuna. Sper să n-am parte vreodată de oamenii ăștia. Mă așteptam să fiu votată din partea fetelor, nu mă supără absolut deloc. Am fost sinceră la fiecare întrebare care mi s-a adresat în concursul ăsta. Mi-a zis Alin că și pe el îl ajută, că-l doare spatele. Vă rog din tot sufletul, România, deschideți ochii! Nu mai pot cu atâta falsitate”, a spus și Andreea Moromete, țipând din toate puterile!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net