Ce scrie în jurnalul lui Daniel Pavel de la Survivor. Detalii neștiute despre concursul din Dominicană

#Survivor România

Prezentatorul Daniel Pavel (46 de ani) a făcut anunțul: de la 1 Mai, se schimbă regulile la „Survivor România” 2023. Începe etapa individualelor pentru cei 8 concurenți, așadar cei rămași nu vor mai juca în echipe. „Am mai făcut un pas pe drumul spre finală”.

Daniel Pavel: „Am mai făcut un pas pe drumul spre finală”
Daniel Pavel: „Am mai făcut un pas pe drumul spre finală”

Emisiunea Survivor România 2023 se apropie de final, iar cel mai încântat de atmosferă pare să fie chiar Daniel Pavel, care a ținut să îi laude pe cei 8 concurenți, ultimii rămași în bătalia pentru trofeu, menționând-o și pe ultima eliminată, Bianca Patrichi.

„Națiune Survivor (...) Noi am mai încheiat o săptămână grea, una în care o nouă concurentă a plecat spre casă și în care am mai făcut un pas pe drumul spre finală, pe drumul spre momentul în care unul dintre cei 8 rămași în joc va ridica trofeul deasupra capului și va deveni Survivor 2023. Chiar dacă ei probabil numără zilele deoarece asta va însemna revenirea la cei dragi, sunt sigur că momentul final îi va surprinde cu multe amintiri de neuitat și cu regretul că experiența s-a încheiat.

Vorbeam despre eliminare, deci nu am să vă ascund că devine tot mai emoționantă clipa în care trebuie să-mi iau la revedere de la acești oameni frumoși, acești Surviveri care au dat totul și au reușit să atingă patru luni în condiții greu de imaginat. Bianca a fost aici din prima zi, a ajuns în ultimele trei persoane din tribul ei inițial și a arătat că a fost pe traseu la fel de grațioasă, ca și pe scenele cu care este atât de obișnuită! Mamma Mia… ce aventură a trăit”, a spus prezentatorul Daniel Pavel.

Regulile care se vor schimba la Survivor România 2023

De luni, 1 Mai, la Survivor România 2023 regulile se vor schimba pentru cei 8 rămași în bătălia pentru marele premiu. Totodată, prezentatorul a ținut să precizeze și că, pe lângă ultimii concurenți rămași în competiție, el este la un apel distanță de familia sa, un lucru care contează enorm de mult, având în vedere că se află de atâta amar de vreme în Republica Dominicană.

„Au mai rămas opt. Ei bine, pentru ei se va schimba totul deoarece de luni nu vor mai avea parte de mici echipe, nici măcar la jocul de recompensă. Gata, totul e pe cont propriu. Așa că sunt foarte curios să-i vedem cum se vor adapta, cum se vor lupta contra celor cu care în urmă cu 3-4 zile au gândit ultima strategie și mai ales cum vor împărți victoriile și eșecurile cu ceilalți competitori.

Dacă tot vorbeam despre aventura concurenților, desigur, și eu sunt aproape de punctul în care pot calcula împlinirea a patru luni de când m-am urcat în avion și am revenit pe tărâmul Dominican. Da, față de ei, o am pe Ana aproape și familia la un apel distanța, iar asta contează enorm, dar nu am să vă ascund, că încep, treptat, să-mi fac planurile pentru vară și să mă gândesc la revederea cu cei dragi”, a mai transmis Daniel Pavel, care e în Republica Dominicană de 4 luni de zile.

De asemenea, nu doar că a avut cuvinte de laudă pentru ultimii concurenți rămași, dar a dezvăluit că este curios să vadă cum se vor descurca aceștia în noua etapă. Așadar, în încheiere, prezentatorul TV a transmis:

„Cu pași repezi am ajuns la finalul jurnalului din această săptămână. Mă încearcă o ușoară emoție când realizez că mai avem doar câteva săptămâni din aceste file pe care vi le aduc din Dominicană. Vă reamintesc că noi ne revedem mâine, marți și miercuri, de la 20:30. Concurenții vor descoperi ce înseamnă provocarea de a fi mereu pe cont propriu și vor păstra în memorie că există un Simbol al Imunității Ascunse pe care încă nu l-au găsit și care-i așteaptă undeva, atât de aproape de ei, pe Insulă”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net