Surpriză uriașă la Survivor România! Doi concurenți populari au părăsit insula

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ștefania Stănilă și Andrei Krișan au părăsit insula de la Survivor România, alături de Carmen Grebenișan și Dan Ursa! Motivul uimitor pentru care concurenții au părăsit Insula Dominicană!

Ștefania Stănilă a câștigat proba pentru recompensă
Ștefania Stănilă a câștigat proba pentru recompensă

Ei bine, în ediția de luni, din data de 1 mai 2023, Ștefania Stănilă este cea care a reușit să câștige proba pentru recompensă, reușind să câștige o excursie pe insula Saona!

Astfel, după ce în concurs au fost instituite noi reguli, concurenții au primit mai multe vieți, exact ca în jocurile video, iar asta i-a permis Ștefaniei să îi ia pe trei dintre ei în excursie! Imediat după auzirea veștii, prima pe care a ales-o Ștefania să petreacă câteva ore minunate la resortul de lux a fost buna sa prietenă Carmen Grebenișan.

Ulterior cel de-al doilea pe care a decis să îl ia alături de ea a fost Andrei Krișan, de care s-a apropiat destul de mult în ultima perioadă, iar ultima persoană aleasă a fost Dan Ursa, pe care l-a apreciat în mod deosebit pentru efortul și perfomenațele sale de pe traseu. 

Andreea Moromete nu le mai suportă pe Carmen și Ștefania
Andreea Moromete nu le mai suportă pe Carmen și Ștefania

Andreea Moromete nu le mai suportă pe Carmen și Ștefania

Astfel, preț de câteva ore cei patru concurenți de la Survivor au simțit din nou ce înseamnă să trăiești în condiții bune! Au dormit la un hotel și au avut parte de mult răsfăț. 

De plecare lor însă s-au bucurat și Alexandra Porkolab și Andreea Moromete! Și nu pentru că se bucură pentru fericirea lor, ci pentru că nu suportă să ăi mai vadă, în special pe Carmen și pe Ștefania!

Nu le mai suport, să le văd și să le aud. Mă bucur că am scăpat de fetele astea! Am ajuns în punctul în care chiar nu le mai suport. Nu vreau să le trag de mânecă, să le spun: te văd că ești falsă. Le ajut dacă fac chestia asta”, a spus Andreea Moromete în ediția din 1 Mai, la PRO TV. 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
cub pepe png
banner alex delea png
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix pexels jpg
17 Shogun HIROMATSU 0045 jpg
image png
cub monica barladeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net