Ada Dumitru a dezvăluit boala care a făcut-o să plece de la Survivor România! Nici acum nu s-a vindecat

Ada Dumitru a dezvăluit public problema medicală pentru care a fost nevoită să părăsească Survivor România. De ce boală suferă fost concurentă?

Ada Dumitru  jpeg

Ada Dumitru, în vârstă de 27 de ani, a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut curajul că dezvăluie afecțiunea din cauza căreia a trebuit să părăsească Republica Dominicană. Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis a reușit să își pună sufletul pe tavă și să vorbească despre aspecte delicată ce țin de sănătatea sa intimă. După cum bine știm, actrița a părăsit Survivor România după 12 săptămâni în care a dat tot ce a avut mai bun, însă starea de sănătate a determinat-o să încheie jocul pentru a nu se agrava, având nevoie de tratament.

Durează mai mult, nu e un lucru pe care pot să-l rezolv instant. E vorba de multă grijă, să-mi iau tratamentul. Acum e și o discuție imensă: sunt bune anticoncepționalele, nu sunt bune”, a spus actrița în emisiunea La Măruță.

ada dumitru   9 jpg

De ce boală suferă Ada Dumitru

Ei bine, din cauza lipsei de proteine, concurenții având un regim extrem de strict, Ada Dumitru a dezvoltat probleme hormonale destul de serioase, astfel încât, aceasta și-a pierdut menstruația. Acest lucru se pare că a afectat toate fetele din competiție după cum a precizat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Totuși, starea sa a fost agravată de faptul că are probleme cu ovarele, iar spre binele său medicii au sfatuit-o să plece de la Survivor și să își păstreze sănătatea. Probleme au fost atât de serioase încât nici până în ziua de azi nu a reușit să se vindece.

În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele. Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale. E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân”, a povestit fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis, pentru aceeași sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net