Survivor marți, 28 martie. Cea mai iubită concurentă pleacă acasă - Are probleme mari de sănătate: „E greu să explici”

Ultima actualizare:

Pentru cea mai iubită, dar și cea mai haioasă concurentă de la Survivor România, competiția din Dominicană se încheie marți. Din cauza problemelor medicale, aceasta este nevoită să plece acasă. Este vorba despre Faimoasa Ada Dumitru, care nu mai poate continua lupta Survivor. 

Survivor România 2023
Survivor România 2023

Ada Dumitru părăsește competiția Survivor România

În cadrul consiliului de eliminare, marți, 28 martie, la Survivor România, Daniel Pavel face un anunț șocant. Acesta îi înștiințează pe Faimoși de faptul că, din echipa lor, pleacă un membru extrem de iubit și important. 

Se pare că Ada Dumitru are probleme cu un ovar, motiv pentru care a fost nevoită să facă ceva analize medicale, analize care nu au ieșit tocmai bine. 

Pentru că are nevoie de îngrijire de specialitate, Faimoasa părăsește competiția marți, în cadrul consiliului de eliminare. 

„Nu doar un Faimos pleacă în această seară. În această seară ne vor părăsi 2 concurenți. În dreptul Faimoșilor s-au efectuat analize medicale. Ele au venit după momentul imunității personale. Suntem nevoiți să luăm o decizie bazată pe rezultatele analizelor medicale. Aceste rezultate medicale te privesc pe tine, Ada. Din păcate, Ada, aceste rezultate revelează o situație pe care nu ne-o dorim… sănătatea este de importanță capitală. Pentru tine, Survivor se încheie pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel, spre uimirea concurenților din echipa Faimoșilor. 

Ada Dumitru părăsește competiția Survivor România
Ada Dumitru părăsește competiția Survivor România

Ada Dumitru, probleme de sănătate

„Da, într-adevăr, ovărelul meu are nevoie de puțină îngrijire. Totul va fi bine. Domnule Dan, când am ajuns în prima săptămână, am zis că mai mult de 2 săptămâni nu stau aici, că nu prind. După am luptat, am avut noroc de oameni frumoși, de niște amintiri incredibile. E greu să explici ce trăiești aici. Vreau să le mulțumesc acestor oameni cu care am stat non stop împreuna. Am dezvoltat idei de afaceri cu fetele de aici. Când l-am văzut pe Zanni, am zis că a venit ăsta peste noi să ne înjure… Vreau să le mulțumesc oamenilor ăstora pentru tot ce am trăit împreuna. Nu știu ce să zic… să fim fericiți, bucuroși și să rămânem oameni și să va bucurați în continuare de experiența asta”, a spus și Ada Dumitru, cu ochii în lacrimi. 

image
image
image
image
image
image
daniel osmanovici 2 jpg
periuta de dinti cu pasta fotolia 218165 subscription l 1 jpeg
america express facebook jpg
netflix g6957822cc 1280 jpg
mircea badea hp jpeg
netflix jpg
Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, oamenii din spatele sucesului Iulianei Beregoi, au fost cei care i-au propus la un moment dat Mirelei Retegan ideea unui film Zurli
image
actualitate.net