Irisha a dat din casă! Are sau nu iubit: „Adevărul e că am fost împreună!”

#Exclusiv Click!

Irisha, pe numele său adevărat Irina Ceban, are 34 de ani și este cântăreață, vedetă de televiziune și model. Tânăra din Republica Moldova a devenit celebră peste noapte în showbiz, după participările de la “Survivor 2021” și de la “Bravo, ai stil!” ( Kanal D). Acum, Irisha se laudă cu mii de urmăritori pe rețelele de socializare, iar bărbații cu bani roiesc în jurul ei precum muștele la borcanul cu miere.

Irisha arată foarte bine, are un trup de gazelă pe care și-l pune perfect în valoare pe la evenimentele mondene, unde e nelipsită în ultima vreme. Mai nou, bruneta a fost surprinsă în compania unui potent afacerist turc. Este vorba de Noyan Kriman, cunoscut ca un adevărat Don Juan și „aspirator” de vedete de pe la noi.

Irisha a făcut, însă, lumină în privința noului ei iubit, într-un interviu pe care ni l-a acordat recent.

Irisha, se aude prin târg că ai un nou iubit. Așa e?

M-a întrebat toată lumea și am și declarat oficial că nu formăm un cuplu. Suntem prieteni de foarte mulți ani, este un bărbat foarte atent, mereu când plec de la un restaurant sau din club se asigură să ajung în siguranță acasă, mă conduce la taxi sau până la mașină.

O să declar, însă, acum în premieră absolută că noi am fost împreună, dar acum șapte ani! Și am rămas în continuare prieteni foarte buni!

Se reîncălzește ciorba între voi sau nu ești adepta?

Nu, nu, eu sunt mai alintată așa la mâncare. Îmi plac doar prospăturile, doar fresh!

Irisha: „Mă tot întrebă lumea unde îmi sunt sânii?”

Ai mai vrea să schimbi ceva la tine la acest moment?

Nu, în nici un caz. Am avut comentarii pe social media multe pe tema asta. Am postat, chiar zilele trecute, o poză și m-a întrebat cineva unde sunt sânii? Am gândit inițial să mă enervez, dar după aceea am zis că e mult prea mult pentru mine și nu o să mă enervez. Le-am răspuns că m-am plicitisit de aceste întrebări inutile și prostești!

Este foarte important să fii bine cu tine. Aspectul contează și el, dar la modul în care trebuie să faci din tine cea mai bună versiune a ta. Trebuie să lucrezi asupra ta încontinuu, să devii din ce în ce mai bun, dar nu e cazul să ne conducem după niște tipare. Astea-s lucruri învechite. Ești frumoasă așa cum ești!

Îți dorești totuși sâni mai mari? Silicoane, de exemplu?

Nu-mi pun silicoane, exclus! Poate dacă o să fac un copil și o să alăptez și mi se va întâmpla ceva. Scuze, dar de ce să-mi pun?! Aș arăta vulgar. Nu-mi doresc să schimb absolut nimic la mine!

Cum te vezi peste 5 ani?

Bogată! Eu muncesc foarte mult, iar în ultima perioadă m-am focusat pe carieră și cred că toate lucurile astea duc într-un punct!

N-ar fi mai ușor să-ți iei un soț bogat? Așa se practică acum...

E varianta scurtă a reușitei, dar pe scurt timp. Eu mi-o doresc pe aia grea, adică să muncesc pentru tot ce va fi al meu pentru totdeauna.

Cine este Irisha? A participat şi la "Survivor România", în 2021

Irina Ceban s-a născut pe 15 aprilie 1988, în Republica Moldova. A terminat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, iar în 2014 a decis să se mute în România.

Mutarea a fost de bun augur, pentru că astfel a putut să participe la o serie prezentări de modă. Irisha a urmat și o școală de stiliști în România, dar și una în America.

Apoi a dat moda pe muzică. A colaborat cu celebrul DJ Sava, la piesa „Fosta ta”, interpretată împreună cu Uddi și lansată în anul 2017. Un an mai târziu, Irisha lansa piesa „You lose”, clipul fiind filmat în SUA.

Irisha s-a făcut remarcată la sezonul cinci al emisiunii "Bravo ai stil", unde a terminat pe locul trei, dar şi la reality show-ul "Survivor România", în 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro!