Cine este Irina Ceban "Irisha", noua concurentă de la Survivor. A fost finalistă "Bravo, ai stil!"

image
Foto Instagram

În echipa Faimoșilor va intra joi seara și Irina Ceban (33 de ani), concurentă care a prins podiumul în sezonul 5, la "Bravo, ai stil!", așa că telespectatorii Kanal D sunt familiarizați cu ea.

Irina Ceban (32 de ani), pe numele ei de scenă Irisha, este o artistă din Republica Moldova, dar s-a mutat în București de ceva vreme. Este cântăreață și dansatoare, iubește sportul și speră că va rămâne cât mai mult în competiția din Republica Dominicană.

"Am o surpriză pentru voi. Mâine vă spun despre ce este vorba", a scris, Irina pe Instagram, păstrând misterul.

Artista a absolvit Academia de Muzica, Teatru și Arte Plastice. Este atât cântăreață, cât și model. În lumea muzicală, Irina e cunoscută sub numele de ”Irisha” și a interpretat alături de mai mulți cântăreți celebri.

Născută pe data de 15 aprilie 1988, Irina Ceban s-a mutat în România în 2014, când a devenit model. După trei ani, a pășit în lumea muzicală, alături de DJ Sava. Urmărită de aproape 50.000 de oameni pe Instagram, Irina are mulți fani care îi sunt prieteni virtuali în urma emisiunii ”Bravo, ai stil” pe această rețea socială. 

Iată ce piesă a lansat cu UDDI!

Irina Ceban a stat 9 luni la Miami

Perioada de pandemie a fost una ocupată pentru noua concurentă Survivor România 2021, pentru că a locuit timp de nouă luni în Miami, unde a studiat și a lucrat pentru câteva proiecte de styling, anunță Wowbiz.ro. Cel mai greu moment a fost că nu și-a putut vedea părinții și fratele de mai bine de un an, pentru că aceștia locuiesc în țări ce au avut restricții severe de circulație. Irina Ceban se consideră perfecționistă și a acceptat provocarea Survivor România pentru că îi place sportul și să trăiască experiențe noi. Dacă ar fi să câștige Marele Premiu, vedeta ar investi în visurile ei așa cum a făcut și până acum.

Citește și:

4 concurente noi la SURVIVOR 2021! Faimoșii vor avea o colegă de la "Bravo, ai stil!"

SURVIVOR 2021 Cine e Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă de la Faimoși. Ce salariu avea ca asistentă TV

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg