Eliminare cu scântei la Survivor România! Un concurent a început să plângă: „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit”

#Survivor România
Ultima actualizare:

S-a aflat cine s-ar putea să plece în această seară de la Survivor România 2023! Eliminarea care zguduie întreaga competiție!

S-a aflat cine este concurentul eliminat de la Survivor România!
S-a aflat cine este concurentul eliminat de la Survivor România

Se anunță o seară grea pentru concurenți, după ce în ultima ediție au fost nominalizați doi concurenți la care nimeni nu se aștepta, acum ușor, ușor începem să aflăm cine a părăsit, de fapt, Republica Dominicană.

Jocul de Survivor România este tot mai intens, iar strategiile se schimbă de pe o zi pe alta în lupta pentru marea victorie. După ce în ediția din 2 mai Andrei Krișan a câștigat imunitatea, lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată! Cine a fost eliminat în ediția din 3 mai?

Cine a fost votat să plece de la Survivor România

După ce a reușit să câștige imunitatea, Krișan nu a stat pe gânduri și a decis să îl voteze pe Robert Moscalu, luându-și astfel revanța. În mod surprinzător însă, cea care alături de el a fost votată a fost chiar Ștefania Stănilă!

„Mă așteptam oarecum. Nu aș vrea să irosesc acest moment cu discuții contradictorii. Oarecum, corectul lui este corectul lui, corectul meu…nu coincid perspectivele noastre. Consider că acum e momentul meu.

Acest consiliu este un intermediar între mine și cei de acasă. Aș dori să deschid un dialog cu cei de acasă și aș dori să le mulțumesc pentru toată susținerea. Acum după patru luni, chiar îi simt. Am renăscut oarecum prin acest Survivor”, a declarat Robert Moscalu, în timpul consiliului de la Survivor România.

Robert Moscalu eliminat de la Survivor România 2023

Bineînțeles pe grupurile de fani discuțiile sunt tot mai aprige, și mulți dintre ei au declarat că își doresc să o salveze pe Ștefania, dorind ca Robert să iasă din competiție.

Ei bine, în ediția din 3 mai 2023, dorința unora dintre fani s-a îndeplinit, astfel că Robert Moscalu este cel care a părăsit Republica Dominicană! Acesta a declarat că nu își dorea să părăsească competiția.

Îmi doream să rămân în concurs. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră... E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile.. O să îmi fie dor de Survivor România”, a spus Robert Moscalu.

La auzul veștii, Andreea Moromete, s-a arătat extrem de afectată de decizia telespectatorilor astfel că, aceasta a izbucnit într-o mare criză de plâns și de nervi. „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?”, a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net