Eliminarea care zguduie Survivor România! Doi concurenți puternici sunt pe marginea prăpastiei

#Survivor România
Ultima actualizare:

S-a aflat ce concurenți sunt propuși spre eliminare la Survivor România 2023! Două nume grele sunt la un prag de părăsi competiția.

Eliminarea care zguduie Survivor România! Foto: colaj Facebook
Eliminarea care zguduie Survivor România! Foto: colaj Facebook

Lupta pentru victorie se intensifică tot mai tare la Survivor România, concursul care îi pune pe concurenți la încercare și unde sunt nevoiți să demonstreze rezistența psihică, cât și fizică. Finala de pe 24 mai se apropie și lupta devine mai aprigă. Unii sunt nevoiți să își regândească strategiile mai ales după ce o îndrăgită concurentă a fost propusă spre eliminare. 

Ediția din 2 mai 2023 a adus pentru concurenți un deznodământ cu totul neașteptat. Jocul de imunitate din această ediție a fost unul extrem de greu pentru ei. Au avut la dispoziție două vieți, însă traseul a fost extrem de complicat.

„Concurenții, în bătălia imunității, intră pe un traseu eminamente la sol. Nisipul fierbinte dominican le va fi suprafață de tranziție către proba de final, dar și obstacol. Urmează o primă moviliță de nisip prin care trebuie să-și croiască drum. Trebuie să-l depășească fiecare dintre ei pe câte o parte. 

Trib Taino Survivor JPG

Urmează a doua moviliță de nisip, trec prin ea. După care, un bazin în formă triunghiulară. Din bazin intră pe o structură de lemn, la înălțime. Apoi în zona mediană, apoi la sol. Intră în tranșee, fiecare pe transa proprie. Se strecoară de-a berbealecul pe câte o bârnă lungă, transversal dispusă către proba de final.

La proba de final trebuie să asambleze câte un puzzle mozaic, aflat într-un plan romboidal. Odată ce acest puzzle este fixat, trebuie să arunce și să fixeze două freesbe-uri într-un coș aflat în centrul acestei structuri ”, a anunțat Daniel Pavel. 

Ei bine, în final lupta s-a dus între Andrei Krișan și Ștefania Stănilă. Cel care a reușit totuși să învingă a fost Andrei, primind astfel colanul pentru imunitate.

Stefania Stanila Survivor png

Cine a fost votat să plece de la Survivor România

După ce a reușit să câștige imunitatea, Krișan nu a stat pe gânduri și a decis să îl voteze pe Robert Moscalu, luându-și astfel revanța. În mod surprinzător însă, cea care alături de el a fost votată a fost chiar Ștefania Stănilă!

„Mă așteptam oarecum. Nu aș vrea să irosesc acest moment cu discuții contradictorii. Oarecum, corectul lui este corectul lui, corectul meu…nu coincid perspectivele noastre. Consider că acum e momentul meu.

Acest consiliu este un intermediar între mine și cei de acasă. Aș dori să deschid un dialog cu cei de acasă și aș dori să le mulțumesc pentru toată susținerea. Acum după patru luni, chiar îi simt. Am renăscut oarecum prin acest Survivor”, a declarat Robert Moscalu, în timpul consiliului de la Survivor România.

Cum a reacționat Ștefania Stănilă după ce a fost propusă pentru eliminarea de la Survivor

„O emoție nouă. O emoție foarte foarte intensă. Simt că îmi sare inima din piept. Îmi doream să simt cumva această emoție, dar nu neapărat acum. (…) Sunt foarte recunoascătoare că sunt la Survivor.

Simt că mă reprezintă acest format… Lupt pentru visul meu, acela de a-mi depăși limitele. Vreau să o fac mândră pe mama mea. Cred că mai am multe de arătat”, a declarat Ștefania Stănilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net