Alin Chirilă rupe tăcerea! Motivul real pentru care a plecat de la Survivor România 2023

Ultima actualizare:

Războinicul de la Survivor România 2023 rupe tăcerea și dezvăluie adevăratul motiv pentru care a părăsit Republica Dominicană după trei luni și jumătate. Luptătorul MMA  a făcut cele mai sincere dezvăluiri, printre care s-a numărat și cea referitoare la potențialul câștigător al reality-shiw-ului de la Pro TV.

Alin Chirilă a spus de ce a plecat de la Survivor România 2023 / foto: Captură Pro TV
Alin Chirilă a spus de ce a plecat de la Survivor România 2023 / foto: Captură Pro TV

În urma unui interviu acordat presei, Alin Chirilă a mărturisit că a plecat de la Survivor din cauza unei greșeli pe care a comis-o, despre care nu s-a sfiit să vorbească.

Alin Chirilă, adevărul despre plecarea sa din Republica Dominicană

Fostul Războinic a declarat că cea mai mare greșeală a lui a fost faptul că și-a pus încrederea în anumiți colegi, a căror intenție a fost aceea de a-l înlătura din cadrul competiției sportive.

„Ultimele zile au fost tensionate din cauza certurilor cu colegii, dar în același timp, încercam să profit de clipele frumoase trăite pe insulă, în special, apusurile de soare care erau fenomenale.

Greșeala mea a fost că am avut încredere în oamenii care în față îmi vorbeau frumos și pe la spate aruncau cu vorbe urâte în mine. Și faptul că am fost un adversar puternic, asta i-a făcut pe ei să se gândească la o strategie să mă scoată afară din concurs.

Dan Ursa s-a supărat pentru că am împărțit mâncarea în mod egal cu Remus Boroiu și nu i-a plăcut apropierea dintre noi doi pentru că eram puternici.”, a mărturisit Alin Chirilă, conform Playtech.

Alin Chirilă: „Eu aș vrea să câștige Ștefania Stănilă”

Ce va face Alin Chirilă cu banii câștigați la Survivor România 2023 / foto: Captură Pro TV
Ce va face Alin Chirilă cu banii câștigați la Survivor România 2023 / foto: Captură Pro TV

Luptătorul MMA a mărturisit că banii pe care i-a câștigat în urma participării la Survivor România 2023 îi va investi în educația copiilor lor. De asemenea, Alin Chirilă a fost cât se poate de sincer și crede că cea care va câștiga competiția va fi Carmen Grebenișan, deși el și-ar fi dorit ca Ștefania Stănilă să câștige marele premiu.

„Bani câștigați în lunile petrecute în Republica Dominicană îi voi investi în educația copiilor mei. Dacă aș fi câștigat premiul de 100.00 de euro, i-aș fi investit în deschiderea unei săli de MMA în Timișoara. Eu cred că Survivor 2023 va fi câștigat de Carmen Grebenișan, dar eu aș vrea să câștige Ștefania Stănilă.”, a mai spus acesta, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net