Răzvan Danciu EX-Survivor rupe tăcerea! Erau sau nu reale scandalurile din Dominicană: „Asta a trebuit să vadă omul, dar noi nu ne certam așa”

#Exclusiv Click!

Andreea Moromente (23 de ani), una dintre cele mai vocale concurente din acest sezon de la „Survivor România 2023” a fost eliminată. În urma disputelor pe care le-a avut cu colegii săi de suferință din Republica Dominicană, Răzvan Danciu (20 de ani), fost concurent eliminat deja din cadrul competiției, a avut numai cuvinte de laudă la adresa șatenei.

Andreea Moromente, în timpul concursului sportiv, a reușit să strângă o serie de antipatii din partea colegilor de echipă și asta din cauză că tânăra era foarte vocală și spunea, în mod direct, tot ce gândea despre toși.

Printre persoanele cu care a avut conflicte directe s-au numărat Alexandra Ciomag, Ștefania Stănilă dar și Andrei Krișan, pe care l-a acuzat de egoism, la plecarea sa din competiție. În ciuda tuturor divergențelor pe care le-a avut în concursul din Republica Dominicană și a ieșirilor nervoase, Răzvan Danciu, unul dintre foștii colegi din echipa „Războinicilor”, are doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Moromete.

„Sunt convins că Andreea a avut în concurs niște momente discutabile, asta nu contest. Trebuie să vorbesc cu ea când o să ajungă acasă să vedem ce zice, așa să îmi dau cu părerea este foarte ușor. Eu zic că unele reacții mai necontrolate au fost și din cauza febrei competiției. Asta a făcut-o uneori poate să aibă anumite reacții. De la televizor se văd altfel lucrurile, însă acolo este cu totul și cu totul altceva. Andreea în junglă era un super om. Este evident că cele patru luni, chiar mai bine de patru luni, în care ea a stat acolo, uneori te zăpăcesc. Ea fiind obișnuită să stea cu părinții ei acasă care îi ofereau mereu afecțiune și un cuvânt bun...îți dai seama că acum nu i-a fost deloc ușor”, a declarat Răzvan pentru Click!

Răzvan Danciu, declarații tranșante

Tânărul ne-a mărturisit și faptul că la TV, din ce a văzut până acum, erau selectate doar pasajele în care ei se certau. Însă, de multe ori atmosfera era foarte relaxată în junglă.

 „Probabil ea avea acolo nevoie uneori de atenția părinților și asta, zic eu, că a afectat-o în unele momente. Cât am stat acolo, Andreea nu cerșea niciodată atenția colegilor din echipă sau a altcuica. Andreea este o persoană iubibilă, nu este ca la televizor. La „Survivor”, am văzut la televizor, că s-au dat momente doar de ceartă și reacțiile deplasate ale foștilor mei colegi. Probabil și timpul de emisie este mult mai scurt și asta a trebuit să vadă omul dar noi nu ne certam așa...mereu. Erau discuții când și când”, a declarat Răzvan Danciu pentru Click!

Click! spune

Răzvan Danciu a fost și el implicat, în concurs, într-un conflict direct cu Jorge. Atitudinea sa îndrăzneață a reușit să îi surprindă pe mulți atunci când a avut o dispută cu simpaticul cântăreț de muzică ușoară.

„Mi se pare că Jorge joacă două roluri diferite. De față cu mine este total altfel. Acum, este total altfel. Ceea ce numește el că l-am înțepat a fost efectiv că am spus că Războinicii sunt mult mai tari și că m-am bucurat că eu am adus primul și ultimul punct. (…) Mă lași să vorbesc? Explică-mi, mă lași te rog? La 20 de ani, am mai multă educație decât tine”, spunea Răzvan Danciu, în cadrul emisiunii, despre Jorge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net