O vedetă „Survivor România” așteaptă primul copil! Soția lui este însărcinată

Ultima actualizare:

Un fost concurent al reality-show-ului „Survivor România” traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui . Femeia cu care a ales să-și împartă viața îl va face tată în doar câteva luni.

Un fost concurent de la Survivor România va deveni tată / foto: Colaj Click!
Un fost concurent de la Survivor România va deveni tată / foto: Colaj Click!

Blaze și Izabela, ambii foști concurenți ai emisiunii matrimoniale „Mireasa”, în sezonul 3, difuzat în anul 2021, la Antena 1, se pregătesc să devină părinți. Cei doi s-au căsătorit la doar o lună după finalul show-ului, iar acum anunță bucuroși faptul că așteaptă venirea pe lume a primului lor copil.

Izabela îl va face tătic pe Blaze. Cei doi sunt în culmea fericirii!

În social media a devenit virală fotografie în care Blaze apare alături de soția sa, însărcinată în câteva luni. Deși până acum au ales să țină sarcina ascunsă, cei doi le-au făcut o mare bucurie admiratorilor și apropiaților.

Blaze și Izabela vor deveni părinți / foto: Instagram
Blaze și Izabela vor deveni părinți / foto: Instagram

Izabela: „Am avut probleme cu sănătatea”

În urmă cu ceva timp, soția lui Blaze povestea cum a început povestea lor de iubire. Izabela a mărturisit că și-a dat seama că el este alesul în momentul în care i-a fost aproape în momentele dificile din cadrul emisiunii matrimoniale „Mireasa”. 

,,Mi-am dat seama că el e alesul din ziua în care a venit și mi-a șters lacrimile. Cel mai greu moment al relației noastre a fost în show-ul la care am participat împreună. A fost o perioadă când eu eram cu nervii la pământ și am avut probleme cu sănătatea.

În emisiune erau prezentate materiale care mă puneau într-o lumină proastă, oamenii de afară îi scriau scrisori și mă desconsiderau, susțineau că nu îl merit și multe altele… Iar în momentele când eu eram atacată, eram directă și nu permiteam teatrul ieftin. Cred că în momentele alea, relația noastră a fost cea mai afectată, pentru că Blaze nu știa ce să mai creadă.

Avea încredere în mine, dar vedea materiale (făcute în așa fel încât eu să fiu oaia neagră), încât își ridica semne de întrebare, pentru că nu știa dacă așa eram eu și în viața reală, în afara camerelor. S-a convins singur când am ieșit din show de faptul că eram nedreptățită.”, a povestit Izabela, în timpul competiției de la Antena 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net