Șoc total la Survivor! Cel mai apreciat concurent, batjocorit și nominalizat spre eliminare: „Ești un om de c***t”

Marți seară, liniștea din tribul Taino este din nou tulburată. Foștii Războinici „sar la gâtul” lui Andrei Krișan, pe care îl acuză, în continuare, de trădare. Cea mai vocală dintre toți este Alexandra Porkolab, însă nici Robert Moscalu nu se lasă mai prejos. 

Survivor marți, 25 aprilie
Survivor marți, 25 aprilie

Cine câștigă colanul de imunitate marți seară

Jocul pentru imunitate de marți seară este câștigat de Robert Moscalu, care îl învinge pe Dan Ursa în semifinală și pe Bianca Patrichi în finală. Din nou posesor de colan de imunitate, Robert Moscalu profită de situație pentru a-și vărsa nervii pe cel pe care, mai ieri, l-a numit „orfan” și l-a jignit. 

Supărat din cale afară, Robert Moscalu consideră că numai după plecarea lui Andrei Krișan va fi liniște printre foștii Războinici. Cu toate acestea, Alexandra Porkolab este cea care îl jignește pe Andrei Krișan, în momentul în care îl cheamă cu toții pentru a-l întreba de ce a preferat să se îndepărteze de ele și să se apropie de fostele Faimoase. 

Se pare că totul pornește în momentul în care Andrei Krișan se bucură de punctul adus de Bianca Patrichi, în finala probelor pentru jocul de imunitate, pe care o dispută cu Robert Moscalu. 

Alexandra Porkolab: Faptul că am avut o discuție și că tu te-ai schimbat vizavi de mine, asta pot s-o înțeleg. Băi, dar până la urmă, mai sunteți și voi, restul.

Dan Ursa: S-a convertit, a văzut toată lumea. Cred că ar trebui să-l întrebăm, să vorbim cu el.

Andrei Krișan, jignit de Alexandra Porkolab
Andrei Krișan, jignit de Alexandra Porkolab

„Ești un om de c***t”

Andreea Moromete: La joc n-ai avut așa nicio treabă cu noi, se vedea că ești acolo cu ele, le-ai susținut pe ele. De ce?

Alexandra Porkolab: Noi 3 nu mai avem așteptări. Tu cu Robert ai avut clinciuri dinainte să încep eu să spun că sunt dezamăgită de tine că ești de c***t și comportamentul tău a fost de c**** în ultimul timp. Ești un mincinos, frate!

Andrei Krișan a început să vorbească și să spună, doar că, din păcate, argumentele pe care le are se cam dau cap în cap.

Andrei Krișan: Cum poți tu să spui despre mine că sunt un om de c***t și că am un comportament de c***t, când noi nu am împărțit un cuvânt?

Eu o să votez strict ce simt, eu nu am nicio problemă cu ele.

Krișan și Patrichi, în pericol de eliminare

Marți seară, tribul Taino nominalizează. Purtător de colan de imunitate, Robert Moscalu nu pierde ocazia și-l nominalizează spre eliminare pe Andrei Krișan, iar Bianca Patrichi devine nominalizarea colectivă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net