Remus Boroiu: „Logodnica mea a suferit mult cât am fost plecat la Survivor.” Ce i-a fost cel mai greu în Dominicană

#Exclusiv Click!

Fost concurent la "Ferma", dar și la "Survivor România 2023", simpaticul Remus Boroiu (34 de ani) a revenit de aproximativ o luna în țară. Am stat la povești cu el și am aflat ce părere a avut logodnica lui despre plecarea lui în Republica Dominicană și dacă ar merge și cu ea, în viitor, într-o astfel de provocare.

Remus Boroiu a revenit la viata normala
Remus Boroiu a revenit la viata normala

Click!: Ai revenit de ceva timp în țară din Dominicană, te așteptai să fie așa frig?

Remus Boroiu: Sincer, nu mă așteptam să fie atât de frig. După 3 ani petrecuți în Bali, unde și iernile sunt calde, și 3 luni în Dominicană unde soarele mi-a decolorat până și părul, nu mai sunt deloc prieten cu frigul. Abia aștept să revin în Bali, să mă bucur de căldură, din nou.

Pe cine ai sunat imediat dupa ce ai ieșit din "Survivor"? Ce ai mâncat prima oară după eliminare?

Prima dată am sunat-o pe mama mea, apoi pe iubita mea. Am mâncat fix ce am primit (râde) – orez cu legume și chiftele. Masa pe care mi-o doream era una proteică și un desert sănătos, precum clătite proteice.

„Am slăbit aproape 10 kilograme în primă fază”

Câte kilograme ai slăbit?

Este o întrebare foarte des întâlnită... și greu de explicat. Am slăbit aproape 10 kilograme în primă fază. Apoi câștigând probe, metabolismul schimbându-se la Survivor, am început să pun pe mine. Dacă trag linie, nu am dat multe kilograme jos, ceea ce mă bucură și mă face să am încredere și mai mare în tot ce fac eu ca sportiv, de la antrenamente la mâncarea pe care o consum, pentru că mi-am conservat foarte bine masa musculară.

Remus Boroiu și logodnica lui
Remus Boroiu și logodnica lui

Ce ți-a fost cel mai greu în Dominicană?

În Republica Dominicană, cel mai greu a fost să conviețuiesc cu oameni străini, să stau alături de ei 24/24, să găsesc foarte greu timp pentru mine să fiu singur. Lucrul cu oamenii s-a dovedit cel mai greu.

Cu cine vei păstra legătura după ce se va termina showul?

Voi păstra legătura cu Ada, Alin, Zmărăndescu și dacă alți oameni se văd interesați, cu mare drag. Cu toată lumea îmi doresc, dar realist nu se va întâmpla.

După "Ferma" și "Survivor" te vei mai duce în alt reality-show?

Remus Boroiu, la ieșirea din Survivor/ Foto Pro TV
Remus Boroiu, la ieșirea din Survivor/ Foto Pro TV

Sincer, pentru mine cele două experiențe au fost foarte importante, m-au conturat ca om. Simt progresul meu, din toate punctele de vedere, de la Fermă și până la Survivor. Probabil o să-mi doresc să văd un progres și până la un următor show, care ar putea fi Survivor All Stars sau altul, cine știe.

„Am stat despărțiți 5 luni”

Ai participa cu logodnica ta într-un reality-show?

Da, aș participa într-un reality show. Noi suntem doi exploratori și asta m-ar face cel mai fericit: să pot participa alături de ea.

Ce părere a avut de plecarea ta?

Logodnica mea m-a susținut în acest proiect, însă i-a fost foarte greu. Și a suferit destul de mult. Chiar dacă am stat doar 3 luni la Survivor, ea a stat departe de mine 5 luni. Cu o lună înainte, eu am plecat din Bali și am venit în România pentru a mă pregăti. Iar după ieșire, am revenit tot aici, deci a fost prelungită absența mea.

Remus Boroiu la Survivor/ foto Pro TV
Remus Boroiu la Survivor/ foto Pro TV

Ești bine, sănătos? Ai ceva probleme de sănătate după ce ai ieșit din competiție?

Sunt foarte bine, însă sunt ceva probleme la genunchi, la umăr, pentru că viața în junglă te uzează foarte mult. Lipsa nutrienților nu permite recuperarea corpului. Probele te uzează foarte tare. Lucrez la asta, m-am apucat de recuperare și în foarte scurt timp, voi fi în forma mea maximă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net