Survivor România, marți 21 februarie. Scandal-monstru la consiliul de eliminare: „Am întâlnit șerpi cu mușchi”. Concurenții se fac praf între ei!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Consiliul de eliminare din această seară de la Survivor România debutează cu un dialog tăios între purtătorul de imunitate la masculin, Remus și nominalizarea acestuia, DOC. Cei doi își aruncă replici tăioase, în fața tribului lor, dar și în fața Războinicilor. 

Survivor Romania webp

Război total între DOC și Remus, la consiliu

Remus îl nominalizează în această seară pe DOC, iar între cei doi concurenți din echipa Faimoșilor se naște un adevărat război al orgoliilor și al replicilor tăioase. Pe de altă parte, Ada, posesoarea imunității la feminin, îl nominalizează pe Kamara, spre uimirea și dezgustul concurentului, iar Ionuț Iftimoaie este nominalizarea colectivă a Faimoșilor.

Daniel Pavel: Ionuț, tu ești nominalizarea tribului Faimoșilor, la nivel colectiv, în această seară.

Remus Boroiu: Alegerea mea din această seară este alegerea unui om sincer, autentic, asumat și sensibil. Aș vrea să aleg liniștea și dragostea față de colegii mei și liniștea echipei, în defavoarea unei masculinități toxice, bazată pe un limbaj acid, tăios, ironii, miștouri, acuze și tot ce am simțit eu în această perioadă. Nu o s-o mai lungesc. Alegerea mea este DOC.

„Nu mi-e frică de nicio nominalizare de la acest caracter minuscul”

DOC: Am venit la acest Survivor și am întâlnit aceste caractere diverse. În mijlocul lor am întâlnit și șerpi. Șerpi cu mușchi. Printre acești oameni l-am cunoscut pe Remus, care de fiecare dată reușește să pară mai fals. Acest lucru nu face decât să-mi activeze valorile și credința și să mă transforme într-un Sfântul Gheorghe, în lupta cu balaurul și să fiu vorace din punct de vedere verbal și etic. Eu nu am frici și nu mi-e frică de nicio nominalizare a acestui caracter minuscul. Face asta ca să protejeze un alt om, simplu, cu care am început să mă înțeleg.

Am început cu badea Kamara să avem o coerență, dar acest om, domnul Dan, este exact ceea ce vedeți dumneavoastră la televizor. Profunzimea lui e profunzimea unei bălți după ploaie. Îmi pare rău că trebuie să fiu atât de acid. Nu mi se pare drept să fiu nominalizat în aceste condiții. Doar atât este capabil colegul meu, din păcate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net