Survivor România luni, 20 februarie. Cine câștigă imunitatea și cine este nominalizat să părăsească emisiunea

În ediția de diseară Survivor România, ambele tabere sunt nevoite să lupte pentru imunitatea la care râvnesc atât de mult. Jocul de imunitate este unul care le solicită puterea din toate punctele de vedere. Un concurent de la Faimoși va împinge o bârnă de 4 metri lungime într-o parte, iar un Războinic în cealaltă parte. La capătul bârnei se află o coasă cu care trebuie să dea jos o găleată cu vopsea colorată. Cine reușește primul să dea găleata jos, va aduce punctul echipei sale. 

Faimoșii câștigă jocul pentru imunitate diseară, la Survivor România

Diseară, tabăra Faimoșilor câștigă detașat jocul pentru imunitate, în fața Războinicilor. Echipa roșie se bucură de o recompensă pe măsură: tocăniță cu vită marca Bucegi, dar și liniștea de care aveau atât de mare nevoie. 

Pe de altă parte, imunitatea individuală este câștigată, în tabăra Războinicilor, de Alin și Lucianna, la masculin și feminin. 

Tot în tabăra Războinicilor se produc ceva surprize în momentul în care, la consiliu, se fac nominalizările. 

Nominalizarea colectivă a echipei albastre este Robert Moscalu, acesta primind nici mai mult, nici mai puțin de 5 voturi. Și Alina Radi primește voturi de eliminare, însă Robert o întrece la capitolul nominalizare colectivă. 

Alin îl votează pe Eduard Gogulescu, considerând că accidentarea pe care a suferit-o va pune sub semnul întrebării revenirea sa și posibilitatea de a participa la jocurile de pe traseu. 

Pe de altă parte, deținătoarea colanului de imunitate la feminin, Lucianna, o nominalizează pe Alexandra Ciomag, așa că aceasta este din nou în pericol de eliminare. Lucianna își motivează alegerea spunând că a ales-o pe Alexandra Ciomag spre eliminare pentru binele echipei sale. 

Aceasta menționează faptul că Alexandra Ciomag, fiind cea mai mică, este cea mai răsfățată din echipă, lucru ce nu ar trebui să se întâmple, pentru că toți luptă de la egal la egal. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net