Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan, marii finaliști Survivor România! Alexandra Ciomag, eliminată

Finala Survivor este la un pas! Marți seară, încă un concurent a părăsit Republica Dominicană și 3 au rămas în luptă pentru marele premiu! Bătălia s-a dat, în semifinală, între Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, însă pentru unul dintre ei, aventura Survivor a luat sfârșit marți seară. 

Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan, marii finaliști Survivor România
Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan, marii finaliști Survivor România

Alexandra Ciomag, eliminată în semifinala Survivor România

În lupta pentru marele premiu au rămas Dan Ursa, finalist direct prin colanul de imunitate câștigat, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. În urma exprimării votului, publicul a decis ca Alexandra Ciomag să părăsească emisiunea de la Pro TV. 

Cu zâmbetul pe buze și mândră de faptul că a ajuns atât de departe la numai 20 de ani, Alexandra Ciomag nu a vărsat nicio lacrimă. Din contră! A zâmbit, i-a îmbrățișat pe toți și le-a urat succes, mai ales influenceriței Carmen Grebenișan, care a rămas ultima femeie din competiție. 

Cine este Alexandra Ciomag, concurenta eliminată înainte de finala Survivor

La numai 20 de ani, Alexandra Ciomag a venit ulterior la Survivor România, nu împreună cu toți concurenții Războinicilor și a nimerit, în Dominicană, într-un moment complet neprielnic: direct în exil. 

Concurenta este de profesie model și a defilat chiar și în Paris, la diverse prezentări de modă. Este din București și are numai 20 de ani, așa cum v-am menționat mai sus. Înainte de a intra în competiția Survivor, Alexandra Ciomag a transmis un mesaj puternic, pentru ca oamenii să o cunoască mai bine și să fie alături de ea pe toată durata competiției. 

Cel mai probabil, la momentul respectiv, Alexandra nici nu visa să ajungă în ultimii 4 concurenți din Dominicană. 

„Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, a spus Alexandra Ciomag în prezentarea ei. 

Finala Survivor România, live la Pro TV și pe Voyo

Daniel Pavel a anunțat, în consiliul de eliminare de marți seară, că finala și consiliul de miercuri vor fi live pe Pro TV, dar și pe Voyo. Cei 3 concurenți rămași în competiție, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan vor lupta cot la cot pentru marele premiu de 100.000 de euro. Fie ca cel mai bun să câștige! 

image
image
image
image
image
image
index (1) jpeg
mica sirena jpg
eliminare chefi la cutite 1 e1684382537918 jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
netflix jpg
Finala Survivor Romania Foto Pro TV jpg