Survivor România. 3 concurenți în pericol de eliminare, înainte de marea finală - Cine riscă să plece acasă

Mult a fost, puțin a mai rămas până la marea finală Survivor România, din data de 24 mai! Fanii sunt nerăbdători să afle cine sunt finaliștii, însă până atunci, Click! Îți spune cine este în pericol de eliminare: 3 nume mari riscă să plece acasă!

Andrei Krișan, Ștefania Stănilă și Alexandra Ciomag, propuși spre eliminare
Andrei Krișan, Ștefania Stănilă și Alexandra Ciomag, propuși spre eliminare

Se strâng rândurile la Survivor România. În ediția de marți seară, Andrei Krișan nu mai este cel mai mare învingător, așa cum a obișnuit telespectatorii de două săptămâni încoace. După o perioadă lungă în care n-a mai reușit să câștige nici imunitate, nici comunicare, dar nici recompense, Dan Ursa este cel care își adjudecă, marți seară, colanul de imunitate. 

Dan Ursa câștigă colanul de imunitate marți seară

Dan Ursa învinge în finala de marți seară pentru lupta imunității și își adjudecă colanul, un mare prilej de bucurie pentru ce-a mai rămas din tribul Războinicilor, de a se răzbuna pe Andrei Krișan, pe care îl consideră trădător. 

Astfel, fostele Războinice îl votează spre eliminare pe Andrei Krișan, iar fostele Faimoase, alături de Krișan, votează Alexandra Ciomag. 

Dan Ursa, purtătorul de colan de imunitate, o nominalizează spre eliminare pe Ștefania. Vă reamintim că săptămâna viitoare, pe data de 24 mai urmează marea finală Survivor România. 

Andreea Moromete, cea mai recentă eliminare

Săptămâna trecută, deși deținea simbolul imunității ascunse, Andreea Moromete a plecat acasă. În schimb, Andreea Moromete i-a donat simbolul Alexandrei Porkolab, pe care a considerat-o a fi cea mai demnă de el. 

„Am ales să nu folosesc simbolul pentru mine și mă bucur că am făcut chestia asta, așa am simțit eu, așa a fost să fie. Și la cât am muncit pentru simbolul ăla, cât am stat să sap după el, să îmi storc creierii, să umblu pe plajă, prin pădure, era păcat să plec cu el acasă.

Și am simțit să i-l dau Alexandrei Porkolab fiindcă e singura mămică de aici și am rezonat pe chestia asta (..) Și am simțit că ea e următoarea vizată de gașca falșilor și am zis că ea merită simbolul”, a dezvăluit fosta concurentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image
actualitate.net
image
actualitate.net