Avem numele primului finalist „Survivor”! Alți doi concurenți sunt la mâna publicului

Miercuri, 24 mai 2023, competiția sportivă Survivor România va avea marea finală, și doar unul dintre cei cinci concurenți va pleca acasă cu premiul cel mare. Curiozitatea este din ce în ce mai mare și mulți sunt cei care se întreabă cine va fi marele câștigător însă, până atunci, avem numele primului finalist!

Care este numele primului finalist Survivor România 2023
Care este numele primului finalist Survivor România 2023

Click! îți pune la dispoziție numele primului finalist al Survivor România 2023. Ultimii concurenți al acestui sezon, care se vor lupta pentru a câștiga marele premiu, sunt: Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa, însă doar unul dintre ei va pleca acasă cu 100.000 de euro.

Cine va fi finalistul Survivor România 2023?

„În semifinala emisiunii Survivor România 2023, Dan Ursa câștigă colanul de imunitate, devenind astfel primul finalist al emisiunii Survivor România 2023. Krișan, Ciomag și Carmen vor ajunge la votul publicului.”, au transmis Viperele Vesele, printr-o postare pe contul lor de Instagram.

Viperele Vesele au anunțat primul finalist al Survivor România 2023 / foto: Captură InstaStory
Viperele Vesele au anunțat primul finalist al Survivor România 2023 / foto: Captură InstaStory

Daniel Pavel: „Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică”

După cinci luni pline de provocări, bucurii dar și dezamăgiri, competiția sportivă Survivor România 2023 se apropie de final. Mâine, 24 mai 2023, reality-show-ul filmat în Republica Dominicană și difuzat de Pro TV va încheia un alt sezon și va desemna marele câștigător.

Daniel Pavel, prezentatorul competiției sportive așteaptă și el cu nerăbdare să înmâneze marele premiu.

Daniel Pavel, emoții înainte de marea finală Survivor / foto: Pro TV
Daniel Pavel, emoții înainte de marea finală Survivor / foto: Pro TV

„Am fi vrut să fim în public la finala națională a talentului, dar trebuie să ne bazăm pe VOYO să vedem cum a fost. Intrăm și noi în linie dreaptă cu finala Survivor România, mai e puțin până pe 24 mai. Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică. Dar, până atunci, voiam să fiu parte din cea mai mare sărbătoare a televiziunii, să fim alături de întreaga Românie, în finala «Românii au talent».

Mulțumesc de legătură, bucurați-vă de spectacol acum, dar și miercuri 24 mai la finala Survivor. Vă salut cu căldură, la propriu, de aici din Republica Dominicană”, transmitea Daniel Pavel, în direct, în urmă cu ceva timp, la PRO TV.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net