Avem următoarea eliminare Survivor România! Cine pleacă acasă și cine sunt marii semifinaliști: surpriză totală!

#Survivor România

Aventura din Dominicană e pe cale să ia sfârșit! Pe 24 mai se dispută marea finală Survivor România, iar noi avem numele următorului concurent eliminat din competiție.

Care este numele următorului concurent eliminat din competiția Survivor România 2023
Care este numele următorului concurent eliminat din competiția Survivor România 2023

Următoarea eliminare Survivor România

Potrivit informațiilor oferite de Viperele Vesele, cele care au anunțat toate eliminările și detaliile de culise ale concursului Survivor România, Alexandra Porkolab este cea care părăsește emisiunea.

Alexandra Porkolab, mama unei fetițe pe nume Antonia, este destul de apreciată în rândul fanilor emisiunii Survivor România. De-a lungul experienței din Dominicană s-a făcut remarcată prin strategiile ei, dar și prin modul de a-i face pe alții să procedeze așa cum crede de cuviință, dovedind o mare putere de convingere în toate.

A primit amuleta salvatoare din partea Andreei Moromete, însă nu a folosit-o cu folos. Lupta pentru marele premiu Survivor România 2023 se va da între Andrei Krișan, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Dan Ursa. Potrivit caselor de pariuri, Dan Ursa este favorit să ridice trofeul de anul acesta, fiind urmat de Carmen Grebenișan. Pe locul 3 se află Andrei Krișan, iar pe ultimul loc, cu cea mai mare cotă de câștig, este Alexandra Ciomag.

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că  ALEXANDRA PORKOLAB va fi următoarea concurentă ELIMINATĂ de la Survivor România 2023! Astfel, în semifinala emisiunii ajung Alexandra Ciomag, Krisan, Carmen și Dan Ursa”, a fost mesajul transmis de Viperele Vesele. 

Alexandra Porkolab este cea care  va părăsi emisiunea
Alexandra Porkolab este cea care va părăsi emisiunea

Nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței sale

Alexandra Porkolab este din Brașov și iubește handbalul și drumețiile montane. Deși este mama unei fetițe, așa cum v-am povestit în rândurile de mai sus, Alexandra nu mai formează un cuplu cu tatăl copilului său.

„Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită, dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil langă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj să pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți și nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica în vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu inseamnă că te transformi din zână in slugă. Inseamnă doar o perioadă în care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.

Este o perioadă în care îți lași ego-ul să se odihnească. Și ce frumos este, când vine timpul să îți reincepi proiectele, stiind că acasă te așteaptă un univers plin de veselie și iubire. Sunt înconjurată de atât de multe femei frumoase și de succes dar fară curaj și intoxicate de opiniile proaspetelor mămici, care nu coboară din top 3 mondial la categoria „vai, ce greu e!”, a scris Alexandra Porkolab, acum ceva timp, pe Instagramul său, lămurind lucrurile în ceea ce privește nașterea fetiței sale, Antonia.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net