Singurele vedete care NU vin la marea finală Survivor. Cele 3 nume care nu vor zbura în Dominicană

#Survivor România

Mult a fost, puțin a mai rămas! Se apropie cu pași repezi marea finală de la Survivor România, așteptată cu sufletul la gură de zeci de români care vor să știe cine va fi marele câștigător. Mâine, pe 22 mai, foștii concurenți ai emisiunii vor pleca spre Republica Dominicană, pentru semifinala și finala emisiunii. Însă, sunt și câteva vedete care au ales să stea acasă și să nu își susțină foștii colegi. Iată care sunt acestea.

Cine sunt vedetele care nu vor lua parte la finala Survivor România 2023 / Foto: Facebook
Cine sunt vedetele care nu vor lua parte la finala Survivor România 2023 / Foto: Facebook

Vedete care nu vin la marea finală Survivor România 2023

Miercuri, 24 mai 2023, va avea loc marea finală Survivor România 2023. Foștii concurenți ai emisiunii se vor îndrepta spre Repuplica Dominicana, luni, pentru semifinala și finala emisiunii și pentru a își susține foștii coechipieri. Dar, unele vedete au ales să stea acasă și să nu ia parte la acesta scurtă călătorie, de doar 3 zile. Printre cele care au decis că excursia nu își are rostul se numără Vica Blochina, Maria Constantin și Sebastian Dobrincu, potrivit informațiilor oferite de Viperele Vesele, contul de pe rețelele de socializare care oferă detalii în avans din diverse emisiuni TV.

Totodată, dacă producătorii sesizează pe imaginile camerei fixe că au existat discuții între concurenți, aceștia îi pun să reproducă cearta, spunându-le constant că filmările fake reality sunt foarte slabe și încurajându-i să facă scandal sau să aibă discuții aprinse, în schimbul mâncării. Ca exemplu, după cearta dintre Vica și Bianca, care, în opinia producătorului Guney, după mai multe duble, a ieșit foarte bine, concurenților li s-a oferit o caserolă de cartofi prăjiți și sandwich-uri.

„În data de 22.05.2023, foștii concurenți ai emisiunii Survivor România 2023 se deplasează în Republica Dominicană, pentru semifinala și finala emisiunii.

Nu vor lua parte la acesta scurtă excursie, de doar 3 zile: Vica, Maria Constantin si Sebastian Dobrincu.

„Certați-vă, din nou, filmăm fake reality”

Respectându-vă dorința exprimată de a mai afla niște detalii din culisele acestei emisiuni, vă informăm că, atât în camp, cât și în fake camp (locul unde dorm concurenții după consilii, dacă acele consilii depășesc ora 17.00), există doar câte o singură cameră fixă, legată de un pom, care captează sunetul și imaginile DOAR din zona respectivă, cameră care surprinde, de altfel, și SINGURELE discuții/certuri/scandaluri reale din această emisiune. Așadar, singurele imagini și discuții neregizate sunt cele care au loc în baracă.

Orice discuție „surprinsă" pe plajă, în apă, în junglă, pe sau sub un palmier, oriunde pe insulă, în afara zonei barăcii, reprezintă, așa cum și producătorii o numesc, fake reality.

Dacă producătorii sesizează pe imaginile camerei fixe că au existat discuții între concurenți, se trimite o echipa de filmare și se reiau acele discuții/certuri/scandaluri, spunându-li-se concurenților „Certați-vă, din nou, filmăm fake reality”, chiar dacă, de multe ori, concurenții se și împăcau, până la venirea echipei de filmare.

Evident, intensitatea acestui tip de discuții, după 2-3-4-5 duble, nu mai poate fi aceeași, iar spontaneitatea - nici atât.

Producătorii pun presiune pe concurenți, spunându-le constant că filmările fake reality sunt foarte slabe și îi încurajează să se certe, prin oferirea de mâncare.

Spre exemplu, cearta dintre Vica și Bianca, o ceartă care, după mai multe duble, a ieșit foarte bine, în opinia producătorului Guney, absolut toți concurenții, din ambele echipe, au fost recompensați cu câte o caserola de cartofi prăjiți și sandwichuri.

Să ne mai mirăm că unii concurenți au părăsit emisiunea Survivor cu multe kilograme în plus, cu gușă, pulpițe și burtici de natură a te face să te întrebi dacă acestea din urmă sunt cu ochi sau fără?!”, a fost mesajul postat de Viperele Vesele, pe Instagramul lor. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net