Acuzații grave aduse de mama Ștefaniei Stănilă! A fost fraudat „Survivor România”?

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția din acest an a „Survivor România” se apropie, încet încet, de marea finală, iar cel mai nou concurent care a părăsit concursul este nimeni alta decât Ștefania Stănilă! Însă, eliminarea acesteia a venit cu o nouă controversă, iar mama fostei gimnaste acuză organizatorii de fraudă! Află alături de Click! despre ce este vorba!

Acuzații dure după ce Ștefania Stănilă a fost eliminată / FOTO: PRO TV
Acuzații dure după ce Ștefania Stănilă a fost eliminată / FOTO: PRO TV

Ediția din acest an a „Survivor România” deja începe să se apropie de marea finală, însă competiția este mai acerbă ca oricând! Iar potrivit informațiilor oferite de către fanatik, tensiunile de la emisiuni nu se fac simțite doar în timpul probelor din Dominicană, ci și în țara noastră! După ce fosta gimnastă Ștefania Stănilă a fost eliminată de la „Survivor România”, mama acesteia vine cu o acuzație șoc: susține existența unei posibile fraude!

„Nu am primit nicio confirmare pe niciun vot. Nu cred că acest copil nu a fost votat. Eu stau în Aninoasa. Primarul de aici, toată lumea a votat-o. Nu se poate așa ceva! E toată lumea revoltată”, a declarat mama Ștefaniei în timpul unui apel video la emisiunea lui Cătălin Măruță, conform celor de la fanatik.ro. Acesteia îi este greu să înțeleagă cum fiica ei a fost eliminată, făcând acuzațiile serioase chiar în timpul emisiunii.

„Toată lumea a votat-o”

Mama fostei concurente și-a continuat declarațiile, spunând „pentru mine a fost un șoc când am auzit și am văzut și știu că foarte mulți fani, oameni cu bună credință au fost alături de ea, au urmărit-o.

Au avut încredere în acest copil minunat.” În continuare, femeia a mai declarat că „nu știu ce s-ar fi putut întâmpla ca acest copil să nu-și urmeze mai departe visul. A dat tot ce a putut pe traseu. A făcut orice, tot ce s-a putut. Pentru ea a fost foarte greu, departe de mine, căci numai pe mine mă are și pe Dumnezeu.”

Nici chiar Ștefania Stănilă însăși nu a fost mulțumită de eliminarea de la „Survivor România”, declarând că „nu se compară durerea din suflet cu durerea pe care o am la genunchi. Chiar mi-am dorit din suflet să merg mai departe. Accidentarea mea nu a fost așa de gravă. Am doar o întindere la ligamente”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net