Cum arăta Laura Giurcanu, la 14 ani, când a participat la „Next Top Models". Influencerul câștigase marele premiu

Laura Giurcanu a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Survivor 2022”. Va participa, împreună cu Sânziana Negru, și la „America Express 2024” . Laura Giurcanu nu este deloc străină de lumea televiziunii. Aceasta a făcut cunoștință cu lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, atunci când a participat la show-ul „Next Top Model by Cătălin Botezatu". 

Laura Giurcanu se bucură de un mare succes în mediul online Foto: Instagram
Laura Giurcanu se bucură de un mare succes în mediul online Foto: Instagram

Laura Giurcanu, cea mai mică concurentă de la „Next Top Models"

Laura Giurcanu s-a născut pe data de 23 decembrie 1996, în București. Până la vârsta de 25 de ani, ea a cochetat cu diverse domenii ce i-au adus succesul. Vreme de șapte ani, a fost îndrăgostită de sport și a practicat atletism de performanță. Debutul ei în televiziune a avut loc în urmă cu mai bine de zece ani, odată cu emisiunea „Next Top Model by Cătălin Botezatu".

La acea vreme, Laura Giurcanu avea doar 14 ani. Aceasta reușise să uimească pe toată lumea, câștigând celebra competiție, iar de atunci a început colaborarea cu diverse reviste faimoase. Câștigase, la acea vreme, un premiu în valoare de 70.000 de euro. 

Laura Giurcanu a câștigat emisiunea „Next Top Model by Cătălin Botezatu", la 14 ani Foto: Antena 1
Laura Giurcanu a câștigat emisiunea „Next Top Model by Cătălin Botezatu", la 14 ani Foto: Antena 1

Am trecut prin toate. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani.

Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine”, a declarat Laura Giurcanu, în urmă cu mulți ani.

În prezent, Laura Giurcanueste unul dintre cei mai cunoscuți influenceri la nivel național, dar și internațional. În 2013 a început să facă vloggering, iar de câțiva ani are un canal de YouTube, unde realizează podcastul Seencer. De asemenea, modelul este urmărită aproape un milion de persoane pe contul său de Instagram.

Despre relația Laurei Giurcanu

Laura Giurcanu formează un cuplu cu Cesar Bitlan. Cei doi s-au logodit în anul 2019, însă până atunci, relația lor a fost una destul de tumultoasă. Deși de la distanță păreau cuplul perfect, în interior era o adevărată dramă.

S-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori, iar în unul dintre momentele sale de sinceritate, Laura Giurcanu a vorbit despre calvarul pe care l-a trăit. Faimoasa de la Survivor România mărturisea că iubitul ei, Cesar Bitlan, a înșelat-o la câțiva metri de ea, iar ulterior, aceasta a văzut și o fotografie cu iubitul ei și o altă tânără.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net