Kamara și-a scos băiețelul la film! Cum a reacționat Leon, când tatăl lui celebru a fost luat la întrebări: „Să fii frumos...”

#Exclusiv Click!

Seara zilei de 19 iulie a fost marcată de voie bună, mult roz și vedete din plin la cinema-ul din mall-ul din Băneasa, acolo unde a avut loc avanpremiera mult așteptatului film „Barbie”. Acolo ne-am întâlnit și cu Kamara alături de fiul său Leon care și-au răpit puțin din timp pentru a discuta cu noi.

cub kamara și Leon gif

Kamara a venit însoțit de Leon la filmul „Barbie”

Cum era de așteptat la eveniment au participat vedete îndrăgite, însă de data aceasta unii dintre ei au venit și alături de familie. Jorge a fost însoțit de soția sa Ramona și cei doi copii David și Karina, tot aici și-a făcut apariția și frumoasa familie a Gabrielei Cristea, iar îndrăgita actriță Elvira Deatcu din „Clanu” a venit alături de fiul său și prietenii acestuia.

Printre ei l-am zărit și pe Kamara alături de minunea sa, Leon, așa cum își numește băiețelul de 9 ani. Kamara ne-a povestit că nu este prima dată când vine cu Leon la lansări de film, însă marea pasiunea a celui mic este muzica, după cum ne-am fi așteptat.

„Am mai fost la film cu el, am fost la diferite lansări de film. E micuț deocamdată, are 9 ani, dar înțelege tot ce se întâmplă în jurul lui. Muzica e pasiunea lui, ascultă toate genurile, de la Queen la Bob Marley, muzică românească, știe orice, Dan Spătaru, Andra, Connect-r.”, ne-a spus Kamara.

Totuși, piesa care îi place cel mai mult celui mic este „Nu m-am gândit la despărțire”, melodia Andrei interpretată împreună cu Andrei Bănuță.

„El este genul de copil care știe mai multe versuri, decât știu adulții, mă corectează chiar pe mine. E un copil minune, e un copil care pe mine m-a maturizat și mai mult, nu că n-aș fi fost matur încă de mic, dar mi-a mai dat un boost acum.”

Să fii frumos cum nu s-a mai văzut”, a spus cel mic în timp ce asculta răspunsurile tatălui său celebru. Nici nu ne miră, având în vedere că nu de puține ori Kamara se ocupă atent de educația celui mic și îi explică lucruri ca pe înțelesul unui om mare.

kamara si leon jpg

Cum a reacționat Leon când și-a revăzut tatăl

Cum știm că cei doi au o relație cu totul deosebită, l-am întrebat pe Kamara cum a reacționat Leon atunci când și-a revăzut tatăl după 3 luni, timp în care a participat la Survivor.

Tocmai se trezise din somn și era cam buimac, nu prea a înțeles ce se întâmplă cu el, s-a bucurat, dar l-am luat din somn direct. Era la Focșani, la bunici, așa se face că după ce am venit, am străbătut încă vreo 180 de kilometri, nu știu exact cât este până la Focșani. Nu ne-am văzut 3 luni și o săptămână, niciodată n-am fost departe de el așa de mult.”

Puțini știu însă că Suvivor nu a fost doar o experiență de viață pentru Kamara, ci și o perioadă numai bună pentru a pregăti noi piese pentru fani.

Cât am stat la Survivor am compus 3 piese, le fredonam zi de zi ca să nu le uit, una dintre ele e gata, este în studio și n-am avut cu ce să scriu și a trebuit să fredonez aceeași melodie aproape 3 luni. De la toamnă pregătim alte două colaborări, bineînțeles una cu Ralflo și cu Rareș în acea combinație de patru pentru că în Alb-Negru sunt eu cu Andrei de 19 ani, anul acesta împlinim 19 ani. Vom cânta toți patru pe scena de la „We Love Music” de la Vâlcea, vom avea un concert special pentru că se apropie vârsta de 20 de ani. În general ne afcem singuri piesele, de aceea e cumva mai greu procesul, dar când ieșim, ieșim cu piese originale”, a mai adăugat artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net