Gabriella Nastas, surprinsă până la lacrimi de ziua sa de naștere: „Nu m-am așteptat”

Pe 10 iulie, Megan Fox de România, așa cum a fost numită în România, moldoveanca Gabriella Nastas, și-a serbat ziua de naștere. Solista a împlinit 29 de ani și a fost păcălită de Kamara să iasă la o plimbare prin centrul Bucureștiului, însă, surpriză! La o terasă o așteptau câțiva prieteni foarte buni cu care a închinat o cupă de șampanie cu ocazia zilei sale de naștere.

Gabriella Nastas, supranumită Megan Fox de România
Gabriella Nastas, supranumită Megan Fox de România

Vedeta care tocmai și-a lansat o super colaborare cu Whats Up a împlinit, luni, 29 de ani, pe care i-a sărbătorit prin...muncă. Cu toate acestea, seara, a fost invitată de prietenul Kamara să iasă în oraș și au ajuns în centrul Capitalei, la o terasă, unde era așteptată de câțiva prieteni cu baloane, flori, șampanie și tort. Vica a fost una dintre prietenele care i-a fost aproape Gabriellei, mai ales că amândouă vorbesc aceeași limbă, rusa, având multe în comun. Gabriella a fost foarte surprinsă de întâlnire, mai ales că în urmă cu câteva ore își vopsea părul, iar o parte dintre prietenii ei i-au comunicat că au alte treburi și întâlniri.

Gabriella Nastas, alături de prieteni
Gabriella Nastas, alături de prieteni

 Gabriella Nastas, surprinsă de ziua sa

Aceasta mărturisește că nu se aștepta la o asemenea surpriză, fiind surprinsă până la lacrimi de către prietenii săi.

„Mă simt foarte bine, fericită, recunoscătoare și mulțumită de ce am realizat până acum și de ce urmează. Sper că voi face în continuare muzică bună, interesantă, proiecte la care nici nu visam, iar multe dintre ele sunt surpriză și le voi dezvălui atunci când va veni momentul. De ziua mea am fost surprinsă, pentru că nu știam că mă văd cu ei. Am fost invitată în oraș de Kamara, iar unde am ajuns mă așteptau cei mai apropiați și dragi prieteni cu care lucrez și colaborez, o surpriză la care nu m-am așteptat. Sunt fericită și e emoționată în același timp.

Pentru că eu când eram mai mică nu aveam zile de naștere pe care le-am sărbătorit. Și de aia m-am și emoționat, chiar până la lacrimi. Am primit un colier de perle de la prietena mea, Zâna mea, Olivia, am mai primit flori și cadouri pe care le voi desface acasă. Îmi doresc ca anul acesta să reușesc să realizez tot ce mi-am pus în plan. Să-mi dea Dumnezeu putere să realizez și anii viitori și să nu simt această trecere a anilor. Să trec prin acești ani cu cât mai multe realizări frumoase, să fiu fericită, împlinită și mulțumită de viața pe care o am”, a mărturisit Gabriella Nastas

Gabriella Nastas, surprinsă de prieteni
Gabriella Nastas, surprinsă de prieteni

Colaborare specială

Gabriella Nastas și What’s UP au colaborat și au lansat „În umbra mea”. O piesă la care muzica a fost făcută de Claudiu Polk (Doddy) și  Ivancea Marius (What’s Up), textul de Claudiu Polk (Doddy) și Ivancea Marius (What’s Up), iar videoclipul realizat de Osaka Pictures.

Gabriella Nastas și What’s UP au colaborat pentru piesa „În umbra mea”
Gabriella Nastas și What’s UP au colaborat pentru piesa „În umbra mea”

Cât despre colaborarea cu What’s UP, Gabriella, se declară cât se poate de fericită. Îl apreciază pe artist de pe vremea când era de-o șchioapă, dorindu-și foarte mult o colaborare cu acesta.

„A fost foarte „funny” la filmări”

„Cu What’s UP este o colaborare de care sunt foarte mândră, pentru că îl apreciez foarte mult ca artist și eram fana lui de când eram mică. Chiar i-am și spus acest lucru. Cu toate că știu că sună într-un fel chestia asta. A fost foarte „funny” la filmări, ne-am distrat. Piesa a fost scrisă de Doddy, după aceea a intervenit și What’s UP în schemă. El și-a scris partea lui. Am filmat videoclipul undeva, la mare. Locația a fost aleasă de către Shini Costin. Am ajuns acolo cu super multe peripeții. Pe drum, a fost o super agitație, în mașină, la modul ăla pozitiv, adică am râs, am glumit, am fost pe vibe fain. Am ajuns la mare, a trebuit să mă machiez într-o mășinuță din asta…

M-am machiat în câmpul liber. Am filmat în câmpul liber, alături de What’s UP pe care nu l-am întâlnit niciodată, până în ziua filmărilor. Eu am înregistrat piesa anul trecut. Mi-am dorit foarte mult să am o colaborare pe această piesă. Marius Chină a venit cu propunerea, dar a venit, de fapt, cu câteva nume. Eu am ales cu cine vreau. What’s UP a acceptat, a tras partea lui pe piesă și, după aceea ne-am întâlnit la clip. Cam asta a fost situația”, ne-a povestit Gabriella.

Cât despre piesa „În umbra mea”, Gabriela mărturisește că este puțin diferită față de ceea ce a făcut până la acest moment.

„Este altceva decât ce am făcut până acum, cu siguranță, și prin colaborarea cu What’s UP. Dacă până acum mi-am făcut așteptări vizavi de ce am lansat, de data aceasta, nu mi-am făcut nicio așteptare și las piesa asta să mă surprindă cum poate ea mai frumos!”, a mai povestit Gabriella, care vă invită să urmăriți  videoclipul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net