Cum s-a schimbat viața Vicăi Blochina, după operația la stomac. Avem primele declarații: „Am ajuns să mă urăsc”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vica Blochina (47 de ani) zâmbește din nou, la o lună de la intervenția chirurgicală pe care a avut-o la stomac și anume gastric sleeve, deoarece a slăbit deja 10 kilograme. Fericită din cale afară blondina le-a spus și internauților în mediul online faptul că: "-10 kilograme după 30 de zile de la intervenția <plicătura gastrică>".

Vica era nemulțumită de modul în care arăta

Fosta concurentă de la „Survivor România 2023”, Vica Blochina a povestit pe canalul său de Youtube „Femeia deasupra – depresie, disperare, frustrare – episodul 1” cât de greu i-a fost, din punct de vedere psihic, atunci când se uita în oglindă și vedea că nu poate să slăbească nici măcar un kilogram.

„Eu dacă nu mă văd bine cum arăt nu mă simt bine. Nu funcționez! Eu sunt un om care cere foarte mult de la el. Ajunsesem să mă cert singură, mă uram! Am ajuns să mă urăsc și pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă să întorc capul pentru că nu știam ce să fac. Mă judecam foarte mult, mă certam foarte mult îmi spuneam în gând <băi tu nu ești în stare să slăbești>. Am avut 21 de zile pe care eu le-am ținut cu apă plată și trei zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame. Toate frustrările mele maxime au fost legate de greutatea mea. Dacă m-ai pune să aleg între iubire, bani sau să fiu slabă sau grasă aș alege kilograme în minus pentru că eu atunci mă simt bine cu mine iar când mă simt bine cu mine și pe oameni îi fac să se simtă bine cu mine.

Îmi este greu să vorbesc despre povestea asta pentru că erau momente când am vrut să mor. Mă trezeam în unele dimineți și îmi spuneam că viața nu are sens. Pur și simplu eram disperată, nu puteam să slăbesc. Orice făceam...alergam, sport, diete, regimuri nu aveau efect. Ajunsesem să merg săptămânal să vorbesc cu părintele pentru că nu știam încotro să o iau”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina, sub lupa internauților

Blondina a mai povestit și ce mesaje a primit din partea internauților pe conturile de socializare din cauza kilogramelor în plus.Pe lângă asta, vedeta a explicat și posibilul motiv pentru care nu a reușit să scape de surplusul de greutate dorit, mai exact 15 kilograme:

„Dacă ești plinuț sau gras ești judecat de către oameni că neavând bun simț. Pe social media primeam mesaje de la persoane în care îmi ziceau să pun lacăt la gură, că sunt nesimțită că mănânc prea mult. Eu atunci nu le puteam spune că m-am îngrășat hormonal. Pentru că se poate întâmpla asta și nimeni nu știe prin ce trece un om când pune kilograme în plus”.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net