Uite ce face Vica Blochina la o lună după ce și-a micșorat stomacul. Vrea să arate ca la 18 ani!

Vica Blochina (47 de ani) este pusă pe fapte mari vara aceasta. Blondina și-a făcut micșorare de stomac, în urmă cu o lună, iar acum merge periodic la tratamente corporale pentru întreținere și tonifierea corpului.

Vedeta se pare că își dorește, să ajungă, să aibă un trup de puștoaică de 18 ani în perioada următoare! Așa că după ce s-a întors din Republica Dominicană, de la „Survivor România 2023”, Vica Blochina a luat decizia că trebuie să facă ceva cu kilogramele sale în plus așa că a ales să pășească cu încredere în cabinetul medicului pentru o micșoare a stomacului.

Zis și făcut! Însă, după intervenția chirurgicală, Vica Blochina nu stă deloc cu mâinile în sân și așteaptă rezultatele de la sine, ci este foarte atentă la alimentația sa și nu uită că sportul sau tratamentele corporale reprezintă un factor important care o ajută în modelarea trupului perfect pe care ea îl visează de mult timp.

Pentru că are o legătură foarte strânsă cu fanii săi, Vica Blochina a postat mai multe story-uri pe contul său de Instagram în care le spunea internauților cum are ea grijă de trupul său după acea intervenție.

„După slăbire am grijă de pielea mea, așa că am încercat un tratament inovator”, le-a spus Vica Blochina fanilor.

Vica Blochina, restricții alimentare

Recent, blondina ne povestea cum arată viața sa după intervenția la stomac:

„În momentul acesta, sunt pe butotiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc. Beleaua mare e că încep acum vacanțele și eu trebuie să merg la Mykonos și nu am voie deloc alcool. Nu pot să beau și eu o Tequilla. La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net