Vica Blochina, probleme în urma operației de micșorare de stomac? Fosta amantă a lui Pițurcă a făcut mărturisiri îngrijorătoare

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Vica Blochina a luat decizia de a se supune unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului. Recent, medicul acesteia a făcut o serie de declarații referitoare la complicațiile care pot apărea după operație. 

Cu ce se poate confrunta Vica Blochina în urma operației de micșorare a stomacului / foto: Instagram
Cu ce se poate confrunta Vica Blochina în urma operației de micșorare a stomacului / foto: Instagram

După întoarcerea de la Survivor România 2023, kilogramele în plus pe care le-a acumulat din cauza stresului au început să devină o adevărată problemă pentru fosta balerină de la Melody.

Vica Blochina și-a micșorat stomacul 

Decisă să revină la formele inițiale, Vica Blochina a apelat la una dintre cele mai moderne operații, și anume cea de micșorare a stomacului. Totuși, există șansele de a reveni la kilogramele inițiale, după cum spune medicul care a operat-o. 

„Există riscul să revină la kilogramele inițiale, iar procentul este destul de mare. Cam o treime dintre pacienții operați bariatric pierd controlul și undeva după 2-3 ani se pot reîngrășa. Evident avem soluții și pentru aceștia. E ceea ce numim noi chirurgie revizionară bariatrică sau metabolică și suntem în stare să o facem și o facem”, a mai povestit chirurgul Sorin Velici, precizând faptul că o parte dintre pacienți se confruntă cu această problemă, potrivit ego.ro

„Nu avem un target, nu există un barem, un standard, dar există și a 2-a, a3-a și a chiar a 4-a intervenție chirurgicală care se poate face. Dar de obicei nu este nevoie. Sunt cazuri extreme când se ajunge la mai mult de trei intervenții chirurgicale”, a conchis acesta, conform sursei amintite. 

Vica Blochina, cuvinte de laudă la adresa medicului Sorin Velici

Câte kilograme a slăbit vedeta, în urma operației / foto: Social media
Câte kilograme a slăbit vedeta, în urma operației / foto: Social media

Vedeta de televiziune a mărturisit că este mulțumită cu decizia pe care a luat-o, medicul Sorin Velici fiind singura persoană care a ajutat-o să slăbească un număr impresionant de kilograme, într-o perioadă scurtă de timp. 

„Să pomenești. E cineva care mă vorbește frumos. Surpriză. Eu m-am plâns că nu mai pot să mănânc, că sunt pe dietă cu lichide, dar lumea a exagerat. E singurul om care m-a făcut să slăbesc 6 kilograme într-o săptămână, deci trebuie să-l ascult”, a fost mărturia Vicăi Blochina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net