Vica Blochina a ajuns pe masa de operație, și nu la „Survivor”! Ce intervenție chirugicală face? „Am emoții!”

Vica Blochina a ajuns pe masa de operație, în loc să-și ia zborul către Republica Dominicană, împreună cu colegii de la „Survivor”. Blonda a anunțat că a intrat în operație încă de la prima oră a dimineții, la un spital privat din Capitală.

Vica Blochina (47 de ani) nu va mai ajunge în Republica Dominicană, alături de colegii ei, pentru finala de la „Survivor România”, din 24 mai. În timp ce colegii ei își luau zborul spre Republica Dominicană în această dimineață , Vica Blochina se îndrepta spre un spital privat, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Blonda le-a transmis colegilor ei salutări și gânduri bune din mașină, după care a făcut o postare direct din salonul spitalului. Vedeta a explicat că va suferi o intervenție chirurgicală, programată de mai multă vreme, refuzând să specifice despre ce operație este vorba, precizând doar specialitatea medicului care o operează.

Vica Blochina: „Prietenii au râs de mine!”

Aștept să vină doctorii să mă ducă în sala de operație, iar acum stau cu perfuzie. Sunt pregătită pentru anestezia generală și de abia acum am început să am puține emoții, sper să nu mă doară.

Nu o să vă zic acum ce intervenție fac, o să vă povestesc următoarele zile, dar voi da tag-ul doctorului și veți înțelege cam despre ce este vorba. Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine, dar eu chiar am simțit nevoia să fac această intervenție!”, a explicat Vica Blochina, într-un InstaStory.

Medicul, pe care l-a etichetat Vica Blochina, este specializat în chirurgie bariatrică și efectuează operații de gastric sleeve, adică operații de reducție a stomacului. Vica Blochina și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a mai slăbi, drept pentru care a luat, se pare, măsuri.

Vica nu a mai plecat la finala „Survivor!”

Luni dimineață (22 mai), concurenții eliminați de la „Survivor” și-au luat zborul spre Republica Dominicană, pentru ajunge la timp la finala concursului.

Va fi un drum lung”, au sps Alina Radi și Crina Abrudan, ajunse în zori la aeroport.

Marea finală de la „Survivor România” va avea loc pe data de 24 mai. Câștigătorul va pleca acasă cu titlul de „Survivor România 2023” și un cec în valoare de 100.000 de euro.

Potrivit informațiilor oferite de „Viperele Vesele”, cele care au anunțat toate eliminările și detaliile de culise ale concursului „Survivor România” de până acum, Alexandra Porkolab va fi următoarea eliminată din concursul de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net