Uite ce face Vica Blochina aproape în fiecare duminică! I-am aflat secretul...

#Exclusiv Click!

Vica Blochina (47 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite personaje mondene ale momentului. Pentru succesul pe care îl are astăzi, spune că a muncit mult. Însă a mai avut un ajutor. Fosta balerină nu se abate nici în ruptul capului de la un „ritual" foarte drag, pe care îl face în fiecare zi de duminică: merge la biserică.

Vica Blochina este mereu pusă pe glume și îmbrăcată provocator atunci când este la un eveniment monden sau în lumina reflectoarelor. Dar se pare că în timpul liber alege cu totul alt look, pentru a se bucura de momente de relaxare în compania celor dragi.

Duminica aceasta, împreună cu mai mulți prieteni, printre care Florin Burescu, Maria Constantin și Robert Stoica, Vica a mers la o mănăstire din Curtea de Argeș, pentru a-şi găsi liniştea.

Îmbrăcată sport, cu un trening simplu, verde-maroniu cu glugă, cu o pereche de pantofi sport lejeri și cu o geantă verde asortată ținutei, a mers la biserică.

„Vica nu se roagă pentru ceva anume atunci când merge la biserică. Pur și simplu merge ca un om recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit viața și pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a întâmpinat în fiecare zi. Imaginile sunt de la o mănăstire, de la Curtea de Argeș. A fost ieri acolo așa că i s-a părut normal să intre la Biserică să vorbească cu Dumnezeu. Lucruri normale și firești ca tot omul! Vica merge des la Biserică, are și un preot duhovnic. Vica este o persoană credincioasă de fel”, ne-au declarat surse apropiate din anturajul ei.

Vica Blochina, despre fiul ei: „Am vrut să-l fac mândru"

Vica Blochina a fost concurentă în acest sezon la „Survivor România” iar atunci printre lacrimi, blondina povestea că fiul său, Edan (15 ani), a ales să plece să locuiască cu tatăl său. Astfel, că ea a rămas singură.

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, a spus Vica în cadrul competiției sportive din Republica Dominicană.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net